Lifestyle

VOGELVLUCHT IN EEN JAAR TAG | 2017

Hey allemaal!
De kerstdagen zijn achter de rug, de eerste olie bol heb ik al lekker gehad en om preciezer te zijn, vandaag is de laatste dag van 2017! Dus ik dacht het is tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar en mijn goede voornemens te delen.
Deze “vogelvlucht in een jaar tag” heb ik overgenomen van LaVieSanne. Ben jij benieuwd, lees dan snel verder!!

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. dat ik eindelijk na 5 jaar, hard op kan zeggen dat het mentaal gewoon weer lekker gaat. Het begon met de scheiding van mijn ouders en ging naar een lichte depressie, geen werk, ineens zwanger, toch maar trouwen, een vorm van postnatale depressie, noem het maar op. En dan moet je ineens zorgen voor een innie minnie meisje.
Maar deze shizzle laten we allemaal lekker achter en gaan we gaan huppakee door naar 2018!!
Klinkt zwaar, maar het gaat nu echt goed.

Ik denk met een lach terug aan.. de leuke dingen die wij dit jaar met Ilayla hebben gedaan. Het eerste jaar lukte het in mijn koppie niet allemaal maar dit jaar hebben we veel ” eerste dingen” gedaan. Samen zwemmen, naar familie in Almere, klimmen en gek doen in Monkey Town en noem maar op!! Alleen met haar op pad vind ik nog lastig, maar daar kom ik straks op terug.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. de leuke dagjes samen met Ferdi & Ilayla, winkelen, zwemmen en eten! Ilayla haar tweede verjaardag, weer emo maar zo mooi om te zien hoe Ilayla zich zelf ontwikkelt. Mijn 30ste verjaardag, vind het nog steeds vreselijk, maar er wordt nog steeds om mijn legitimatie gevraagd als ik een fles wijn bij de Appie koop, of een drankje bestel bij een concert! Natuurlijk ging Ilayla voor het eerst naar de PZS, super leuk en spannend voor ons allemaal.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.. Best veel mensen eigenlijk. Ik heb hele lieve en behulpzame mensen om mij heen. Mijn man, Ferdi. Mijn moeder, schoonmoeder, mijn vader hij is en zal nog altijd mijn held blijven en iedereen die mij heeft geholpen in welke vorm dan ook. En mijn vriendinnetjes, waar ik even bij kon klagen over het leven, haha!

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar.. de onzekere momenten die ik had met Ilayla. Ik kan mijzelf wel voor m’n kop slaan als ik andere moeders leuke dingen zie doen en ik dat niet altijd durf.

Andere dingen van 2017 die me zijn bijgebleven zijn.. door Claudia van Beautytag heb ik veel nieuwe leuke bloggers mogen ontmoeten, leuke events bijgewoond en daar wil ik haar eigenlijk gewoon voor bedanken. Ik ben eindelijk weer naar Parijs geweest!! Och, wat mis ik dat reizen toch.

Voor 2018 hoop ik.. Dat ik nu voor altijd die onzekerheid kwijt raak mbt Ilayla. Vaker de stad in of naar andere plekken in Nederland. Ik ben zelf de laatste tijd vaker in Amsterdam en Ferdi ook voor zijn werk, en Ilayla hoort heel vaak “Amsterdam”. Van de week vertelde ze ons dat ze ook naar Amsterdam wilt gaan, hoe schattig. Je snapt dat ik dat in 2018 dus zeker ga doen!! Mentaal, gaat alles top, fysiek mag er wel weer 5 kilo af;). Aan mijn blog ga ik dit jaar harder werken, beter plannen en consequenter zijn! Meer reizen, lekker genieten van het leven en niet te veel luisteren naar andere mensen en bang zijn wat andere mensen denken van mij of wat ik doe.

2018 gaan we rocken mensen!! Ik heb er zin in!!

Heb jij ook mooie hoogtepunten meegemaakt dit jaar?
Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en zie je graag terug in 2018!!

Dikke kus, Ciska !!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Janneke
    december 31, 2017 at 17:30

    Weet je waar ik trots op ben Ciska? Dat jij en Ferdi Ilayla goed los kunnen laten. Waardoor haar grootouders, ooms en tantes, andere familieleden en vrienden een band kunnen opbouwen met haar. En het belangrijkste is dat Ilayla een sociaal meisje is, helemaal haar zelf kan zijn in haar genoegen en ongenoegen. Trots op jullie

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: