Lifestyle

THULE LANCEERT NIEUWE THULE SPRING BUGGY !!

Elke dag met je kindje is een avontuur, en vanaf nu wordt het alleen maar beter: geniet van elk moment met Thule Spring. Een lichtgewicht buggy die compact is en die jou en je gezin de wereld laat ontdekken.

 • Perfect manoeuvreerbaar in de stad en daarbuiten; gebouwd met de ervaring van onze onderscheiden Thule Urban Glide 2. Comfortabel en lichtgewicht; Thule Spring geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.
 • Met één hand inklapbaar! Snel en eenvoudig in te klappen met één hand, terwijl je je kindje met de andere hand vasthoudt. Je neemt Thule Spring overal mee naartoe. Hij is compact in te vouwen, neemt dus weinig plek in beslag en blijft ingeklapt rechtop staan!
 • Ideaal voor alledaags gebruik; met een briljante, uitschuifbare kap mét geïntegreerde ventilatie. Thule Spring heeft een handgreep die met één hand in hoogte te verstellen is en tevens een comfortabele, verstelbare zitting.

De Internationale Product Manager voor de Thule kinderwagens, Sara Berggren, zegt:

“Thule Spring is gemaakt voor beweging: voor dagelijks gebruik, om te navigeren door smalle straatjes, om te shoppen of wanneer je afspreekt met vrienden. Thule Spring zal je leven vergemakkelijken. Een slim inklapsysteem, een buggy die rechtop blijft staan wanneer hij ingeklapt is: dit is de perfecte buggy voor avonturen in de stad.

Thule Spring is er in diverse kleuren, de kap is uit duurzaam en gemaakt van verfijnde stoffen voor een stijlvolle look. Om de functionaliteit van je buggy uit te breiden, kun je kiezen uit tal van accessoires. Thule Spring is uitvoerig getest om aan alle veiligheidsnormen te voldoen. Dit is een buggy die jaren meegaat.

Verkrijgbaar vanaf februari 2020 voor een consumentenadviesprijs vanaf €469,90,-

Unieke features:

 • Snel en eenvoudig met één hand inklapbaar
 • Met één hand verstelbare handgreep om de buggy op jouw lengte af te stemmen
 • Compact inklapbaar en blijft ingevouwen rechtop staan; ideaal om te dragen, te vervoeren of te stallen
 • Wendbaar voorwiel dat vergrendeld kan worden
 • Ventilerende kap met kijk-functie, zodat het niet broeierig wordt onder de luifel en jij kunt kijken hoe het met je kindje gaat
 • Kap is makkelijk te verlengen bij een laaghangende zon en bovendien voorzien van geïntegreerd SPF 50+ filter
 • Verstelbaar zitje, inclusief slaapstand
 • Lekvrije 8,5″ foambanden voor soepel rijden op oneffen terrein
 • Veilig en comfortabel zitje met 5-puntsgordel

Over Thule
Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals sportieve wandelwagens, fietszitjes en multifunctionele (fiets)trailers. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 140 landen. Thule is het grootste merk van de Thule Group. Voor meer informatie over Thule, ga naar: www.thule.com

Thule op Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife
Thule op YouTube: www.youtube.com/thule
Thule op Instagram: www.instagram.com/thule

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

  %d bloggers liken dit: