Lifestyle

Storytime Tippelzone

Als je mij vlogs volgt kan je zien dat mijn werk vlak bij de tippelzone is. Begrijp me niet verkeerd, dat daar een tippelzone is vind ik niet erg of iets. Ik heb daar eigenlijk geen mening over.
Maar ik heb daar een keer wat meegemaakt waarvan ik schrok maar gelukkig nu wel om kan lachen.
Lees je mee?

Dit is gebeurd toen ik 18/19 was. 10 JAAR GELEDEN !!!! Ik zat op dat moment nog op school, vlak bij de tippelzone en ik werkte part-time als schoonmaakster bij het Menzis gebouw.
Dat deed ik elke dag, na school.
Ik begon om 19:30 en meestal duurde dat een uurtje. Op dat moment woonde ik nog bij mijn ouders in Hoogezand en ging met de bus naar huis. De bushalte stond precies voor de tippelzone.
Totaal geen moeite mee, stond ik daar elke dag weer op de bus te wachten. Absoluut niet fancy of iets. Hard gewerkt want ik had natuurlijk nog een schooldag gehad stond ik daar te wachten.
Op een dag stopte er een auto. Het raam ging open ” hoeveel?”. Huh..” wat bedoelt u meneer”. Meneer keek me verbaasd aan. In eerste instantie dacht ik dat hij om de weg vroeg.
Ik keek in de auto, er was verder niemand alleen een leeg kinderstoeltje. Dus weer zei hij ” Hoeveel??..Je staat hier toch bij de zone, of niet dan!! “. Wauw, deze meneer was boos. En op de één of andere manier viel het kwartje, veel te laat.
SHITTTT.. 

tumblr_inline_mtg4je0OQk1ql74vt
Heel boos zei ik “.. ik sta hier bij de bushalte!!! kijk daar !!!!”. En ik wees naar de bushalte, die stond nog niet eens 2 meter bij mij verwijderd.
Meneer kreeg een dikke rode kop. Zoals wij dat in Groningen zeggen en reed als de wiedeweerga weg!

Vanaf die dag droeg ik elke dag heel duidelijk mijn keycord met Menzis pasje bij me. Ik vond het echt vreselijk, die meneer dacht dus gewoon dat ik en Tippeldame was.
Op de één of andere manier trek ik dit soort Akward momenten aan.
Heb jij ook wel eens van die aparte akward dingen meegemaakt? Zeg me niet dat ik de enige ben. Let me know!!

Liefs Ciska

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: