Lifestyle

PAND 300 POP-UP STORE IN GRONINGEN

Zoals iedereen wel weet staan overal in Nederland lege panden van de V&D. In Groningen kan je wel naar La Place maar de rest van het gebouw staat leeg. Tot 2 weken geleden. Want nu vind je er allemaal leuke pop-up stores waaronder Pand 300.  Ik ben hier langs geweest en heb heerlijk gekletst met de eigenaresse Floor. Kijk je mee naar wat voor leuks er allemaal in de winkel hangt?

Pand 300 staat normaal in Hoogkerk in een los winkel pand en nu dan gezellig als pop-up store in de oude V&D. Echt een super tof idee om dat zo te doen met allemaal verschillende winkels want het is echt een mooie locatie.
Bij Pand 300 kan je terecht voor dames mode van maat 34 tm 48. Met voor mij wat nieuwe merken zoals SoyaConcept, C&S Design en Rebbelz maar je vind er ook leuke items van Michael Kors en Michaels Kors Studio. Mijn favoriete ( betaalbare ) designer merk.

Ik heb super veel foto’s gemaakt van al het leuks die ga ik je laten zien!

Witte sneakers met een glittertje, een absolute musthave voor de lente en zomer.

Een super tof statement shirt hier in het metallic groen! En ook te verkrijgen in goud en zilver. Liefde voor metallic!

Toffe denim jackets met opdruk.

Verschillen de tassen, crossbody of grote lederen shoppers! Ideaal voor al mijn prul in de tas haha!

Boven de super leuke Alexander McQueen look-a-like platorm sneakers en onder super leuke festival boots geinspireerd op de cut-out boots van Balenciaga.


Altijd leuk afstylen met accecoires dus je kan hier ook terecht voor goeie zonnebrillen van SoyaConcepts en leuke armanden en ketingen.

Liefde voor Michael Kors !!

Toen ik het nagelsalon gedeelte zag en goed ging nadenken kwam ik er achter dat ik een keer bij Floor ben geweest met wat vriendinnen voor een hele gezellige middag, super toevallig dat ik nu na 8 jaar Floor dan weer tegen kom. Net als toen kan je in de pop-up store ook terecht voor je nagels. Super leuk, eerst even je nagels doen en dan lekker shoppen!

Toen ik wegging kreeg ik van Floor nog wat leuke spulletjes mee, die zal ik jullie deze week even laten zien!

Wat vind jij van de items? Zeker even een leuk idee om langs te gaan in het oude V&D gebouw en langs te gaan bij onze Groningse ondernemers!

Liefs Ciska

Pand 300
Locatie: oud V&D pand, eerste verdieping
Openingstijden:
Ma – woe 10:00 tot 20:00 uur
Don 10:00 tot 21:00 uur
Vrij – zat 10:00 tot 18:00 uur
Zon 12:00 tot 17:00 uur


SHOPLOG SANS ONLINE | BLACK & YELLOW EDITION

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: