Lifestyle

MRS IBIZA … THE TOWEL STORY

Een tijdje geleden kreeg ik van Mrs Ibiza een super mooie, luxe hamam handdoek opgestuurd. A towel with a story. Klinkt super mooi toch!? Mrs Ibiza wilt mensen inspireren om eropuit te trekken.
En de zomer komt er eindelijk aan dus ik zeg gaan met die banaan!!
Benieuwd naar mijn Towel Story, lees dan snel verder.

BY CISKA LALA

Nu zal je denken “huh een hammam handdoek, wat is daar nou zo bijzonder aan”. Ik ga het je vertellen, sterker nog Mrs Ibiza gaat het je zelf vertellen.

“..Na een periode vol tegenslagen besloot ik op een dag dat het tijd was om vooruit te kijken. De gedachte aan een vakantie, om alles weer goed op de rit te krijgen, speelde door mijn hoofd. De radio draaide op hetzelfde moment een klassieker van Madonna, en ik begon mee te zingen:

Tropical the island breeze
All of nature wild and free
This is where I long to be
La isla bonita

Na dit nummer wist ik meteen dat Ibiza mijn ideale bestemming zou zijn.

Op dit zonnige eiland had ik ineens alle tijd om na te denken over mijn leven. Mijn hart ging sneller kloppen bij het idee om een eigen bedrijf te beginnen.
Iets ondernemen in de textielbranche dat leek me wel wat, aangezien mijn familie een rijke historie in de textiel heeft.
Maar vanuit mijn strandstoel kwam ik niet verder dan deze ingeving.

Eenmaal thuis bekeek ik de vakantiefoto’s en werd het mij duidelijk: de hele vakantie had ik letterlijk op mijn idee gezeten. Een eigen hamamdoeken label!
En zo begon ik aan het avontuur: MRS IBIZA – A Towel With A Story..”

Hoe fijn er heerlijk is het om te lezen dat iemand haar grenzen verlegt en gaat voor haar droom!
Nu wil je natuurlijk ook mijn verhaal horen.

Ik ben bijna 30, dus verhalen heb ik er zat. Maar nu is er 1 verhaal, 1 relatie, 1 vrouw die altijd een rode draad in mijn leven heeft gespeeld, speelt en zal spelen. Mijn moeder. En aangezien het bijna moederdag is, draag ik deze Towel Story graag op aan haar.
Mijn moeder was, zoals ze het nu noemen, een thuisblijf moeder tot mijn 5e jaar. Toen werd mijn broertje geboren en ging ze aan het werk. Doordeweeks waren wij heel vaak bij de oppas en in het weekend waren wij lekker thuis. En zij zorgde er altijd voor dat het leuk was.
Vrijdag avond met het gezin naar het centrum ” rondje koopavond lopen” zaterdag vroeg de auto in op naar Groningen om de markt op te gaan en lekker vis te eten en zondag was een luie dag met altijd een lekker ontbijt.
Altijd staat mijn moeder voor mij klaar. Ook in de slechte tijden. En geloof me wanneer ik zeg ” ik was echt een lastig kind“. Lekker brutaal, veel en vaak uitgaan, altijd weer verliefd op iemand anders, maar ook altijd hard aan het werk.
De belangrijke dingen in het leven heb ik geleerd van haar. Zorg ervoor dat je er altijd netjes uit ziet, werk hard zodat je niks tekort komt. Wees lief voor iedereen ( had ik nog wel eens moeite mee) En wees sterk, sterk voor jezelf. Dat is zij namelijk ook, een sterke mooie vrouw.
En nu, nu ben ik zelf moeder en houd ik mijn hart vast voor wat ik allemaal ga meemaken met mijn mupje. Mijn lieve slimme Ilayla.
Ik hoop dat ik ook zo een goeie moeder zal zijn! A story of a mom, never ends. 

Salinas
Is de naam van de hamam handdoek die ik heb gehad. Hij is lekker groot, 100 cm X 180 cm, inclusief franjes en is handgeweven!
De handdoek is van 100% katoen en is gemaakt in Turkije. Salinas is lekker zacht en licht van gewicht.
Bij ons thuis word de handdoek gebruikt voor van alles en nog wat. Speelkleed, picknick kleed, lekker dekentje op de bank.
Je merkt het, ik ben er super blij mee!!
Wasvoorschriften
MRS IBIZA hamamdoek is wasbaar op 30 graden en droogt erg snel. De handdoek kan op eigen risico ook warmer gewassen worden en in de droger. Gebruik van wasverzachter is niet nodig. Krimp van 3% kan voorkomen.

MOEDERDAGTIP !!!

Ben jij nog opzoek naar een leuk cadeautje of ben je alvast bezig met je vakantie, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Mrs Ibiza en laat je inspireren.
Make your own story !!

Liefs Ciska

 

DIT ARTIKEL BEVAT GESPONSORDE ITEMS

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Claudia Struijck
  mei 14, 2017 at 16:36

  Heeeee Ciska,

  Wat heb je er een leuk en persoonlijk artikel van gemaakt! En wat mooi die foto van je mama en je meissie. De doek is inderdaad prachtig, ik houd van die kleur!

  • Reply
   Ferdi
   mei 15, 2017 at 13:56

   Dank je wel Claudia !! Liefs xxx

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: