Lifestyle

MOMMY MONDAY : JANUARI/ FEBRUARI 2018 #5 GEZELLIG WEEKJE

Leuk dat je er weer bent, laat mij eerst vragen ” hoe was jou week”? Van mij was druk, gezellig en heel productief. Echt een heerlijke week. Kijk je weer mee?

Maandag was bewust een lekker rustig dagje samen met mijn meissie. Lekker de hele dag hangen, samen thee drinken en koekjes bakken! We zijn altijd veel bezig met lekker eten en dan vooral samen eten maken. En de week begon dus goed met mierzoete, zeker geen bio organische koekjes met veel roze, glitter en hartjes! De week is goed begonnen.

Na een hele dag werken was het dinsdag middag tijd om naar Hotel Aduard te gaan voor een bloggers evenement waarvoor ik was uitgenodigd. Met bijna allemaal, voor mij, onbekende mensen. Dit was wel even zenuwachtig dingetje hoor. Maar al snel kwam ik er achter dat het allemaal prima was ( lekker nuchter). Het was uit eindelijk super gezellig. Hier binnenkort meer over. Maar ik kan je vertellen dat de liefde voor GIN TONIC niet over is.

Oke. De lelijkste foto everrr, maar er zit een verhaal achter. Na een kort nachtje slapen in het hotel gingen wij op pad. Het was natuurlijk een thuis wedstrijdje want Aduard ligt op 10 minuten afstand van de binnenstad van Groenchie ( Surinaams voor Groningen). Vorig jaar toen ik bezig was met “ohjee ik word 30”. Had ik een soort van bucket list gemaakt. Helaas ben ik hier nooit meer aan toe gekomen. That’s life, zullen we maar zeggen. 1 van die dingen was : de Martini toren beklimmen. Guess What Babes!!
Ik heb het gedaan!!! Lichtelijk claustrofobisch en super hyper ben ik naar boven gegaan en zag ik een super mooi overview van mien stad!!
Word er weer hyper van !!

Gaar van het event heb ik donderdag met veel spierpijn lekker niks gedaan. En ook vrijdag was een chill dagje, werk en family time. En toen gingen zaterdag ochtend de gordijnen open en was dit ons uitzicht.
Sneeuw!!!! Ilayla gierde door het huis ” mama we moeten naar buiten“. Haar ontbijt heeft ze dan ook opgegeten op haar stoeltje voor het raam. Helaas bleef er van de sneeuw niks liggen.

Zaterdag avond = Pizza avond !! Oké, niet elke zaterdag avond maar vanavond wel. En dat betekent dat Ferdi lekker Pizza maakt ( tha best).
Deze XXL pizza is dan ook helemaal op gegaan! Ananas op de pizza is niet mijn keus. 

Het weekend is voorbij en onze “kindloze” avond bestond uit veel en lekker eten tijdens deze geweldige serie. Een Japanse serie gebaseerd op een anime. Echt super geweldig, als je van Aziatische stijl houd. Het deed me veel denken aan Bollywood. Lekker veel drama en gewoon de manier van filmen en zelf de manier waarop de personages praten, gewoon geweldig. Echt een aanrader!!

Tijd voor een nieuwe week. Ben echt blij met de afgelopen week. Veel leuke dingen gedaan en leuke nieuwe mensen ontmoet. Me Happy

Zie ik je volgende week?

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: