Lifestyle

MOMMY MONDAY : JANUARI 2018 #4 LEKKER CHILL WEEKJE

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk weekje chillings. Ik wel en ik neem je mee naar mijn afgelopen week. Kijk je mee?

Laten we maar meteen beginnen met het goeie nieuws! Ik ben weer begonnen met sporten!! Normaal sport ik 3x maar deze week lukte het maar 2x. Ik sport meestal met meerdere mensen en als niemand dan kon en ik moest alleen dan ging ik niet. Noem het onzekerheid. Nou wat doen we met onzekerheid? Precies, weggooien. Dus deze week lekker wezen sporten. Ik voelde mij aan het eind van de week zo goed! Gezond gegeten ( bijna helemaal plantaardig) en gesport. Was best even trots. Zodra ik weer aan het sporten ben, merk ik gelijk aan mijn lichaam dat alles soepeler aan voelt, haha (oud wijf).

DINSDAG

Dit gezellige plekje is BAQ in Groningen. Hier ben ik lekker gaan lunchen met Ilayla en mijn schoonmoeder. Er staat een uitgebreid artikel als je hier klikt. Zeker een aanrader om een keer een bakkie te doen met wat lekkers of te gaan lunchen.

Vrijdag kreeg ik een doos binnen van Sultana met 2 van de 3 nieuwe smaken. Spelt Quinoa & Dadel en Spelt Quinoa & Cranberry. Om zelf uit te proberen en uit te delen. Ik vind ze lekker en ze passen enigszins wel in mijn dieet. #alwayseating #alwaysonadiet


Net als de week was het weekend ook relaxed. Zaterdag gingen we op zoek naar knutsel spullen. Een knutsel doos of iets simpels was nergens te vinden dus ik kocht overal wat en nu kunnen we weer vooruit.
Vrijdagmiddag is namelijk knutselmiddag bij ons en we hadden weer nieuwe inspiratie nodig !

ZONDAG

Lekker geshopt samen met mijn moeder. Hier komt nog een aparte shoplog over. Heb leuke dingen gescoord van kleding tot make-up. Ik had zelfs bh’s bij de Primark gekocht maar dat was veel te klein toen ik het thuis passte, dus dat gaat de aankomende week terug.
Thuis aangekomen lekker Mexicaans ( vegan) gemaakt. Nu we geen tot weinig vlees eten kook uit veel uitgebreider. Warme gerechten in combinatie met koude gerechten en eigenlijk altijd wel meerdere side dishes. Bij Mexicaans eten hoort natuurlijk torilla chips en in het kader van gezond eten, heb ik dit zelf gemaakt.
Ik haal trouwens mijn food inspo de laatste tijd van Rens Kroes. Zij heeft een website vol heerlijke gezonden en mooie recepten. Echt, ik wil alleen maar eten!

VOLGENDE WEEK

Nou dit was een heerlijk weekje dus nu maar een lekker drukke week met allemaal leuke dingen en die gaan er zeker komen.
Dus ik zie jullie volgende week!

Liefs Ciska

Hoor uiteraard graag hoe jullie week was!!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: