Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #9 IK BEN NIET GEMAAKT VOOR DIT WEER

Ooohh, jongens. Ik ben niet gemaakt voor dit weer. Dus je zal bij mij geen foto’s zien van het schaatsen of iets. Ik ben geen koukleum maar ik hou gewoon niet van de kou. Dus ik wacht gewoon lekker op de zomer. En ik moet eerlijk zeggen, gevoelstemperatuur -17 ik snap niet dat iemand daar vrolijk van word. Het enige wat ik bevroren lekker vind en een Frozen Margerita.
Maar ik heb genoeg andere dingen gedaan deze week!!

Dinsdag

Maandag heb ik bewust niks gevlogt of gefotografeerd. Ik logeerde samen met Ilayla zondag/maandag bij mijn vader broertje en het was super gezellig. Een beetje quality time had ik wel even nodig. Zoals ik al eerder zei ” ik mis balans”. Dus ik nam lekker even afstand van alles en vooral social media.
Dinsdag was het weer een normale, dag dus heb ik weer tot veel te laat gewerkt.
Ook heb ik besloten om te stoppen in de sportschool en les te gaan volgen bij een andere FitStudio. Daar binnenkort meer over.
Ik besloot om nog even lekker koekjes te eten, een soort van afscheid van mijn slechte eet gedrag. Nou dat heb ik geweten.
Heb mij van dinsdag nacht tot donderdag ochtend vreselijk gevoelt. Misselijk, buikpijn van alles. Lesje geleerd dus. Op naar een nieuwe sport uitdaging.

Waarom ik gestopt ben de sportschool?
Ik sport al meer dan 2 jaar en heb mijn resultaat nog niet behaald. Dus tijd voor een andere oplossing. 
Challenge: geen kleding kopen tot je tevreden bent met je lichaam.

Donderdag was een rustig dagje. Ilayla ging na de lunch mee met oma voor een logeer partijtje en ik had lekker de tijd om even te werken. Ook wel eens fijn om even jezelf te zijn in plaats van mama. Aangezien wij in de avond samen met z’n tweetjes waren gingen we samen nog naar de bioscoop. We zijn naar Black Panter geweest, super leuke film. En ook weer eens heerlijk om samen wat te doen.

Super belangrijk, om naar het ouderschap ook echt tijd met z’n 2en te hebben! Doe jij dat nog? Samen met je lover iets leuks doen?

DOEI BASIC FIT

Ken je dat? Wil je een abonnement op iets nemen zit je er binnen 1 minuut, één jaar aan vast. Wil je het opzeggen dan ben je ongeveer een week bezig. Wat een drama was het om dit op te zeggen. Geen normaal telefoonnummer of iets. Contactformulier deed het na 10x pas en niks van gehoord. Geen bevestiging of iets, je leest het de frustratie is hoog. Dus toch maar langs de sportschool gegaan om het op te zeggen.

WEEKEND!!

Eindelijk weekend! Zoals je misschien al in mijn vlogs hebt gezien, ben ik van slapeloosheid, naar zwerver-mode naar hyperactief gegaan. Hoe? Door de juiste keuzes te maken en goed uit te rusten. Bewust dutjes gedaan daar waar het kon en lekker gezond gegeten. Ik ben echt klaar voor de nieuwe week. Klaar om lekker te gaan sporten en werken aan een goed lichaam.

Er is nog wel iets gebeurt waar ik even heel verdrietig van werd. Ik zat op de fiets onderweg naar de supermarkt toen ik uitgescholden werd door een paar pubers op de fiets. ” hey daar fietst een chocola”. Ik was boos en verdrietig tegelijk. Het heeft mij echt aan het denken gezet. “wat als Ilayla erbij was”. ” wat moet ik doen”. Ik snapte niet waarom je dat zegt. Waarom zou je mij chocola noemen? Omdat ik bruin ben? Dat geeft jou het recht om mij chocola te noemen. En niet eens mevrouw chocola of chocolade meisje, nee gewoon heel bot en denigrerend chocola.

Wat heb ik hier van geleerd?
1. mensen die discrimineren zijn DOM
2. ik heb geen conditie

Oke, ik ga het hier bij laten. Ik ga mijn weekend niet laten verpesten door een aantal kinderen die waarschijnlijk denken dat dit gedrag oke is.

Hoe was jullie week? Let me know!!

 

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #8 LEKKER VEEL ETEN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: