Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #7 HEEL VEEL LIEFDE

En daar was die weer, de Mommy Monday. Wat ging deze week snel jongens. Ik heb zoveel gedaan, voor en achter de schermen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Er komen zoveel leuke dingen aan, ik ben zo gemotiveerd om te knallen. Echt een heerlijk gevoel.
Laten we gewoon beginnen !!
Maandag heb ik niet gevlogt of iets gedaan in verband met een crematie.

Dinsdag was een heerlijke dag. Ik was namelijk door Cassandra uitgenodigd om mee te gaan naar de persdag van House Of Rebels in Amsterdam. Super lief dat ze mij mee vroeg. Ik heb echt een nieuwe vriendin gevonden in haar. Het is echt super fijn om iemand te kennen die weet hoe het bloggers/influencers wereldje werkt. De persdag was heel leuk. Ik heb nieuwe merken leren kennen en ook hele leuke fijne gemotiveerde mensen. Na het event zijn we nog lekker gaan shoppen in Amsterdam. We waren super moe en besloten lekker te gaan eten bij Wagamama op het station en gingen daarna weer lekker met de trein naar huis.

VALENTINES DAY !!

Ferdi en ik hadden afgesproken niet iets bijzonders te doen met Valentijnsdag. Dus zelf had ik niks speciaals in petto. Dat voelde toch gek. Ik besloot om dan maar lekker te gaan koken, speciaal voor mijn 2 liefdes maakte ik lekker bami en saté.
Toen ik mijn kleine liefde van de peuterspeelzaal haalde kreeg ik een super schattig hartje met kusjes, want ze had geleerd op school dat het kusjes dag was. Toen mijn grote liefde thuis kwam, kreeg ik een mooie bos bloemen. Weer zo een dag waarin ik zoveel liefde voelde.

Deze week was qua voeding een hele slechte. Ik kom maar niet in de juiste balans. Snap het niet, ik wil graag fit zijn maar zodra er eten op tafel komt vergeet ik alles. Ik moet hier echt serieus wat aan gaan doen. Als je tips hebt, kom maar door !!

Donderdag ook veel gewerkt en in de avond had ik een ValentijnsDate met mijn schoonzusje Anisa. We zijn naar de film 50 Shades Freed geweest. Ik hoorde van veel mensen dat de film een tegenvaller was, maar wij vonden het eigenlijk wel een leuke film. Lekker gezellig, perfect voor een avondje uit met vriendinnen. We hadden een vroege film, dus toen het afgelopen was besloten wij nog één wijntje te doen, dat werden er 3. Het was een super gezellige avond, dat had ik echt nodig naar al het harde werken.

Vrijdag ochtend gaat Ilayla altijd naar de peuterspeelzaal. Ik haal dan op de terug weg boodschapjes en zoek dan altijd naar een leuke en lekkere lunch. Een favorietje van ons de laatste tijd is de verse pompoen soep van de AH. Alle groenten zitten vers gesneden in een bakje, met een beetje kruiden en binnen 30 minuten heb je een heerlijke soep. Echt een aanrader.

Tijd voor weekend !!

In het weekend probeer ik altijd zo min mogelijk te werken, dit lukt helaas niet altijd maar het ging aardig goed deze keer. We hebben heerlijk geluierd en veel gegeten. Op zondag ben ik nog even lekker alleen de stad in geweest. Een beetje rond lopen, doelloos kleding kijken en eindelijk m’n nieuwe telefoon maar gehaald.

Het was een echte Smiley Sunday en het ging zo snel voorbij !! Heb jij een leuke week gehad? Hoor het graag.

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #6 MAMA’S KINDJE

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: