Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #13 HEEL VEEL LIEFDE

De week is voorbij gevlogen! En het was een hele leuke. Maandag was een hele drukke tweede paasdag dus daar heb ik geen foto’s van. Dus beginnen we gewoon lekker bij de dinsdag. Kijk je mee?

DINSDAG

Tijd om even te shoppen en een cadeautje te zoeken voor Ferdi. Hij was namelijk zaterdag jarig dus gingen we met z’n tweetjes op pad. Voor Ilayla wat kleertjes gekocht en voor Ferdi een leuk verjaardagscadeau gevonden. Een mooi wit paar verse Adidas sneakers. Die ik helaas moet ruilen want ze waren te groot. Ik zei nog tegen de verkoopster dat ze vrij groot leken maar ik moest naar een andere maat op de doos kijken. Dus niet, ze waren te groot! Maar niet minder mooi, dus die ruilen we nog even van de week.

Woensdag was een drukke dag met geren en gevlieg.

DONDERDAG

Aangezien wij binnenkort gaan verhuizen en we Ilayla een nieuw bed hebben beloofd was het tijd voor een bezoekje aan de Ikea. Ilayla had de tijd van haar leven. Normaal ben ik alleen met haar en zit ze in de kinderwagen. Maar nu waren Ferdi en mijn moeder ook mee. Wij keken lekker rond en Ferdi en Ilayla gingen los in alle kamers. Ze moet op elke bank/bed/stoel zitten. Geweldig was het!

VRIJDAG

Ik merkte sinds een week dat mijn kleding niet meer lekker zat en toen ik deze broek van het wasrek haalde en aandeed, zag ik waarom.
Dit is het resultaat van 2x per week keihard trainen in 5 weken. Eindelijk zie ik resultaat! Ik ben nu nog gemotiveerder dan ooit om kei hard aan mijn lichaam te gaan werken! Ik train met Carmen van Calipso Fitstudio in Groningen. Dus mocht je in de buurt wonen en je bent geïnteresseerd dan zo ik zeker even een kijkje nemen. Dit is niet gesponsord, ik ben gewoon super tevreden.

ZATERDAG OCHTEND

In de ochtend had ik een opdracht buiten de deur om te filmen. Waarna ik zelf een video monteer van het beeld. Dit allemaal vond plaats in het Student Hotel in Groningen. Echt en top locatie en zeer instagram waardig. Hierna ging ik nog even de stad in om een nieuwe blouse voor Ferdi te halen want hij was jarig!!

Mijn liefde werd 29 jaar en dat vierde we met vrienden en familie.

Het was weer een super geslaagd feestje. Met veel lekker eten. Daar staan onze feestjes wel bekend om, veel eten. Deze creatie is een parodie op de welbekende Hollandse hapjes met een vlag. Wij hadden een Turkse vlag ( Ferdi is half Turks). Het worstje is sucuk dat is een Turkse pittige knoflookworst. Daar boven op een lekker stukje oude kaas en daar weer boven op een Amsterdams uitje!

ZONDAG

Ilayla sliep bij mijn moeder dus ik had alle tijd om uit te slapen. Natuurlijk lukte dit niet. We gingen om 02:30 uur op bed maar ik was niet meer moe om 10:00 uur. Dus ik heb lekker een klein ontbijtje gepakt en ben lekker gaan Netflixxen. Jane the Virgin is tegenwoordig mijn verslaving haha!

Helemaal vergeten. Het was natuurlijk hartstikke mooi weer. Dus ben ik samen met Anisa naar de Maccie gegaan om een MacFlurry te halen. Sorry not sorry, het was heerlijk!

Dat was mijn weer, hoe was die van jou? De aankomende week wordt weer leuk, zie ik je dan weer?

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #13 HELLO FRESH FAIL

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: