Lifestyle

MOMMY MONDAY : APRIL 2018 #14 EINDELIJK ZOMER

Nou wat was dit een rare week. Ik was 2 dagen ziek, oververmoeid door het lange doorwerken in de nacht. Het was super lekker weer en kregen vervelend nieuws over een familie lid. Ohja en het was heerlijk weer. Het leek wel een soap serie. Kijk je mee?

Ik heb iets heel doms gedaan. Vorige week heb ik namelijk 3 nachten doorgewerkt tot 02:30 en zelfs een keer tot 03:30 uur in de nacht! Heel stom I know. Dus maandag was ik op. Helemaal kapot en moe en nog net geen koorts. En het was ook nog eens heerlijk weer. Maandag lukte het wel met Ilayla omdat ze zelf ook vrij rustig was maar dinsdag was ze super happy en ze wou alleen maar spelen en stoeien dat ze een dagje bij m’n vader heeft doorgebracht. Ik had er helaas echt de energie niet voor. Lesje geleerd dus!

DONDERDAG

Ik had een super leuk event van CareCosmetics in MamaKelly Amsterdam. Stiekem was ik nog niet helemaal fit maar ik wou dit gewoon niet missen. Ik ging hier samen heen met Cassandra. Het was heel leuk en ook erg warm. Over het event komt nog een apart artikel. We hadden nog een ander event maar in verband met tijdsnood hebben we die afgezegd en zijn we lekker gaan genieten van de zon in het Vondelpark. Heerlijk was dat. Ik kan altijd zo genieten van Amsterdam! Love it!!

Vrijdag was een drukke dag. Ben lekker gaan sporten in de ochtend want had al de hele week niet gesport. Veel gewerkt en toen was het tijd voor het weekend. Zaterdag kregen wij helaas slecht nieuws over een nicht bij mij die met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Ze lag met kritieke toestand op de intensive care en er was ook geadviseerd door de doktoren om de familie in te lichten van de situatie. Ik heb mijn plannen van zaterdag afgezegd en ben mijn moeder naar Utrecht gegaan waar ze woont om samen te zijn met de familie. Dit was best emotioneel. Nu zondag avond is er nog steeds geen goed nieuws.

ZONDAG

Vandaag hadden wij in onze agenda de verjaardag van een neefje van Ferdi. In eerste instantie twijfelde Ferdi om te gaan omdat ik in Utrecht zat. Om 02:00 uur kwam ik thuis. De tijd met mijn familie deed mij realiseren hoe kort het leven kan zijn en dat niemand de garantie heeft om een super lang leven te lijden. En wat nog belangrijker was, familie! Familie is zo zo belangrijk. Dus ik zei tegen Ferdi, we gaan zeker heen!We hebben een super gezellige middag/avond gehad. De BBQ stond lekker aan en het was vooral heel gezellig!

Nou dat was mijn week met de weinig foto’s maar daar was het ook niet de juiste week voor. Hebben jullie wel een fijne week gehad?

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : APRIL 2018 #13 GEEN SLAAP & ZIEK

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: