Lifestyle

MOMMY MONDAY : APRIL 2018 #13 GEEN SLAAP & ZIEK

Hallo! De week is weer voorbij en het was wel een zware. Ik had veel werk te doen maar Ilayla was ziek, Ferdi was ziek en ik had dus weinig slaap. Want naast het verzorgen moest er natuurlijk ook gewerkt worden dus dat heb een aantal korte nachten gehad. Maar het was wel een leuke week. Kijk je mee?

MAANDAG

De week begon met een super leuk event. Claudia was namelijk uitgenodigd voor de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht en ik mocht gezellig mee! Op deze beurs vind je alle beauty producten die nieuw zijn uitgekomen, die zijn genomineerd voor de Beauty Awards in april en een ideale plek om te netwerken met anderer bloggers en vloggers maar ook met bedrijven. Voordat ik dit werk deed vond ik netwerken echt dood eng en vreselijk maar nu vind ik het heel leuk!! Doe jij wel eens aan netwerken?

Van maandag gaan we naar vrijdag. Want de rest van de dagen was Ilayla flink ziek. Koorts, hoestbuien de hele mik mak. Heb al m’n afspraken verzet.

VRIJDAG

Voor Ferdi zijn verjaardag hadden wij een Polaroid camera geleend en aangezien er nog wat foto’s gemaakt konden worden, heb ik elke dag een foto gemaakt van Ilayla. Vind het echt leuk en de foto’s hebben een mooie nostalgische vibe. Denk er zelfs over na om zelf ook maar een polaroid camera te kopen!

ZATERDAG

Eindelijk zijn we allemaal weer beter en kan het gewone leven weer verder gaan. Afgelopen week is onze nieuwe kinderzitje binnen gekomen en nu kon ik eindelijk met Ilayla gaan fietsen. Ik vond dit super spannend en wacht echt zenuwachtig. De tijd dat Ilayla in een voorzitje paste heb ik niet met haar gefietst omdat ik niet de juiste fiets had. En toen werd die fiets ook nog eens gestolen. En toen ging het leven verder. Nu hebben we eindelijk een nieuwe zitje gekocht en ik was zoooo blij. De koning te rijk!! Toen ik Ilayla in de stoel had gezet en ik naar buiten liep waren de zenuwen trouwens weg want ik voelde dat het gewoon goed was!!

Ons fiets ritje ging naar het centrum van Paddepoel. Ferdi zijn verjaardagscadeau moest geruild worden, ik moest natuurlijk samen met Ilayla fietsen en we hadden een nieuw boek nodig. Het rechter boek ” Vos en Haas” had ik gekocht bij Hartendief. Echt een super leuk, gek boek. Het andere boek is het nieuwe voorleesboek. Dit is echt een dikke pil met de originele verhalen van de gebroeders Grimm. Ilayla is hiet nog te jong voor maar we kiezen natuurlijk zelf uit wat we lezen en hoe we het voorlezen. Lees jij je kindje voor?

ZONDAG

Het was eindelijk zo ver! We gingen met z’n 3 naar het Zandkasteel in de Martiniplaza! We hadden er echt zin in. De kaartjes heb ik 3 maanden geleden gekocht dus dan is het altijd extra leuk om dan te gaan. Ilayla wist alleen dat we naar het Zandkasteel gingen maar wij vonden het zelf heel leuk en spannend.

Haar eerste theater voorstelling. Hoe gaat ze het vinden, vind ze het misschien toch te eng of spannend. Nou ik kan je vertellen, ze heeft met stralende oogjes gekeken.

Een geluksmoment, hier kan ik als moeder en vrouw zijnde zo intens gelukkig worden. Mijn 2 liefdes samen in de keuken. Dan besef je dat de kleine dingen tellen. Ze maakte samen een pizza en ze mocht helpen met het kneden van de deeg tot het “snijden” en versieren van de pizza. Ik vind dit soort momenten trouwens ook belangrijk omdat ik natuurlijk heel veel van die momenten heb en Ferdi wat minder. Heb jij vaak genoeg 1 op 1 momenten met je kindje?

Een heerlijke pizza overvol van liefde!

Nou dat was voor mij een heftige week maar we hebben het overleefd en hele leuke dingen samen gedaan. Hoe was jou week? Hoor het graag van je!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: