Lifestyle

MIJN ZWANGERSCHAPS OOTD

Vandaag deel ik graag mijn favoriete Outfit of the day. Op het begin van mijn zwangerschap vond ik dit nog wat lastig. Maar nu heb ik een aantal key items die ik heel goed kan combineren met elkaar en met bestaande items uit mijn garderobe. Uiteraard kom ik wat aan in gewicht en passen mijn broeken niet meer ( hallo zwangere buik). Maar een aantal basics en schoenen passen gelukkig nog.
Kijk je mee?

Witte asymmetrische blouse Megan en Sweater/vest Ariana van Gebe Maternity.
Denim van Lidl.
Witte sneakers van Michal Kors. 

De witte blouse is zeker mijn favoriete item van deze outfit. Ik hou van mooie witte blouses. Deze blouse is super zacht en wat ik heel erg fijn vind, hij strijkt heel fijn. Gek om te zeggen maar soms heb je van die blouses waar altijd nog wat kreuk in blijft zitten. Deze niet! Hij strijkt super fijn alle kreukels weg. En dat de blouse asymmetrisch is vind ik helemaal leuk. Wees wel voorbereid op grapjes” ahhh Cis, je blouse zit niet goed”!! Hahah.
Het vest is bedoeld als voedingssweater. Er hoort ook nog een ceintuur bij, maar het leuke is natuurlijk dat je deze niet hoeft te gebruiken.

De denim broek komt inderdaad van de Lidl, had ik zelf ook nooit verwacht. Hij is voor mij iets te lang en de buikband is ook iets te hoog maar ik ben 1.56 cm dus dit zijn voor mij ” daily struggles”. Verder zit de broek heel lekker stretchy en de wassing blijft heel lang mooi. Hij is er ook in een donkere wassing maar daar vond ik de stof een beetje te stug van.

De sneakers zijn heerlijk makkelijk aan te doen, ik loop hier bijna elke dag op! Zeker een aanrader en de investering waard.

Zo zie er er uit na een halve dag. Dan ben ik te druk en heb ik het te warm dus de vest gaat uit. Gelukkig is deze blouse leuk genoeg om zonder vest te dragen!

De zwangere dames onder ons; wat is jou favoriete zwangerschaps outfit? Deel je tips gerust want je kan nooit genoeg kleding hebben toch!
Wel ben ik nog op zoek naar goeie boots voor in de winter. Dus als je nog goeie weet, hoor ik het graag!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: