Lifestyle

Make it count : december !

De eerste dag van de laatste maand van 2016 is aangebroken en dan begint het weer. Kerstmuziek overal en nergens, uren zoeken naar cadeau’s en goede voornemens. Vorig jaar was ik mentaal een totaal ander mens en had ik een hoop goede voornemens:

Wees de beste moeder voor Ilayla.
Leer nieuwe mensen kennen.
“Step out of your comfort zone”
Wees elke dag de beste vrouw die Ferdi zich kan wensen
Geniet van iedereen om je heen.
Omring jezelf met positieve mensen
Laat het verleden voor wat het is
Werk aan je toekomst.
Neem je rust
Gun niet alleen een ander maar ook jezelf ook het beste.
HOU VAN JEZELF

Hier aan kan je zien dat ik niet de vrolijke Ciska was die ik nu weer eindelijk ben. Dit kan je terug zien aan mijn blogpost en vlogs maar ik kan je verzekeren dan ik hard aan mijzelf hebt gewerkt. Deze voornemens neem ik ook mee naar 2017. Maar waar ik aan ga werken is mijn toekomst. De basis is nu SOLID AS A ROCK. En het is weer tijd voor nieuwe goede voornemens.

Leer nieuwe mensen kennen, dat blijf ik doen. En dan met name op werk vlak. Dan heb ik het niet over mijn part-time baantje maar WWW.CISKALALA.COM
Want dat wordt mijn doel voor 2017. Ervoor zorgen dat deze blog en mijn video’s en vlog op YouTube een groter bereik krijgen.

Positief blijven.
Je zaait wat je oogst, waar je mee omgaat wordt je mee besmet. Je kent het wel. Heb je een rot dag en blijf je dit de hele dag herhalen dan zal je dag er ook echt niet beter op worden. Dus positief zijn en niet te snel het leven de schuld geven. Dat kan ik heel goed.

Visagie diploma halen.
Dit wil ik al zo lang! En elke keer komt er iets tussen waardoor het niet kan. Dit jaar niet!

Genieten. 
Waarschijnlijk 1 van de meest belangrijke dingen in het leven. Doen wat je leuk vindt en er van genieten. Familie, vrienden en vooral Ferdi en Ilayla.

Dat was het. Niks meer en niks minder. Maar voor nu nog even genieten van de laatste maand van 2016.
Geniet ervan!!

Liefs Ciska

naamloos-1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: