Lifestyle

Ilayla 1 jaar

Ik ben een ontzettende jankebak dus om dit te schrijven is heel moeilijk. Waarschijnlijk heb ik aan het eind van dit artikel al heel wat traantjes gelaten. Mijn lieve kleine meisje is vandaag 1 jaar geworden. Dit mooie kleine baby’tje is nu een slim en vrolijk muppi. Nooit heb ik durven dromen dat ik zoveel liefde zou kunnen voelen voor iemand.
Ilayla lijkt heel veel op haar vader, grappig lief en doet ook zijn geluidjes na. En voor mij, voor mij is ze gewoon een deel van mij. Daarom vandaag een brief voor Ilayla.

Jou eerste jaar.
Lief klein baby’tje van mij, wat is het snel gegaan. Het moment dat je op mijn borst werd gelegd voelt nog zo dichtbij. Je kwam op de wereld en begon heel mooi te huilen ” Hier ben ik hoor”. Zo keek je in de rondte en het huilen, dat deed je alsof het maar moest.
Je mooie grote ogen keken mij aan, ik kende je gelijk. Jij was het meisje was ik 38 weken bij me heb gedragen. En nu mocht ik je delen met je baba en de rest van de wereld. Wat was ik blij dat mijn zwangerschapsdiabetes geen effect heeft gehad op je. 3 prikjes kreeg je in de eerste paar uur. Ik voelde mij heel schuldig.
De tijd daarna was zwaar maar mooi. Je krampjes, die je zo pijn deden. Ja, dat heb je van je baba, die heeft ook van die gevoelige darmen. Maar wat was en ben je een sterke meid. In de eerste paar weken wou je al staan en kon je vrij lang je hoofd zelf rechthouden.
Onze eerste feestdagen samen als gezin. Samen met z’n 3en aan tafel en lekker eten. Iets wat we nog elke avond doen.
We hebben 1000-en foto’s en video’s en ik kan zoveel vertellen over wat we hebben gedaan en hoe we hebben gelachen om jou. Hoe onwennig het op het begin was, zo heerlijk is het nu samen met jou. Een lekker kind ben je met je gekke humor en lekker bekje. Oh wat kan jij lekker eten. Vlees is echt jou favoriet. En net als mij en baba houd je lekker van je kopje thee.

Jou tweede jaar zal mooi worden. Je zal los gaan lopen in plaats van rennen, wat je nu doet omdat je zo enthousiast bent. Je zal meer gaan praten, lamp is nu aap maar jij bent zo slim je weet precies wat, wat is.
Vandaag vieren wij jou verjaardag gezellig met zijn 3tjes, lekker thuis en ook zeker gaan we een gebakje eten. Ik hoop dat je je cadeautje leuk vind, ik denk het wel. Stiekem was je er bij toen we het zagen. Natuurlijk heb je nu nog geen besef van deze dag maar ik hoop dat je dit ooit terug leest en je een glimlach op je gezicht zal hebben.

Lieve Ilayla, ik ben trots op jou en hou van jou. Meer dan woorden en kusjes kunnen zeggen.

Liefs Mama.

hartjes

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stefanie
  oktober 22, 2016 at 20:14

  Mooi geschreven!
  En wat grappig….mijn dochter zegt ook aap als ze lamp bedoelt ha ha 🙂

  • Reply
   Ferdi
   november 20, 2016 at 21:41

   Dank je wel. Ja leuk he die woordjes 😀

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: