Lifestyle

IK, ALS BLOGGER – TAG

Vandaag heb ik voor jullie een TAG. Wie ben ik nou precies en wat voor soort blogger ben ik? Vandaag beantwoord ik hier een aantal vragen over. Mocht je verder nog vragen hebben, stel ze gerust!

BY CISKA LALA

WAAR HAAL JIJ DE MEESTE INSPIRATIE VANDAAN?
Uit van alles en nog wat. Instagram, facebook maar ook uit Magazine’s. Gewoon ” de echte“.
Maar ook uit ervaringen of dingen die ik mee maak.

WAT EET OF DRINK JIJ TIJDENS HET BLOGGEN?
Bloggen doe ik eigenlijk altijd in de avond en dan drink ik thee of water. En natuurlijk probeer ik niet teveel te eten maar, als er chips in huis is eet ik er soms wel stiekem een paar.
Het liefst eet ik niet want ik knoei enorm, dus heel handig is het niet. Oja, en ik zit eigenlijk altijd op de bank aangezien ik dan al een hele dag achter de rug heb met Ilayla voelt het dan toch als chillen.

ALS JIJ EEN JAAROVERZICHT MAAKT OVER JE BLOG, WANNEER BEGIN JE DAAR DAN MEE?
Niet?!?? Het enige wat ik doe is belangrijke dagen in mijn agenda zetten. Denk aan valentijnsdag of moederdag. Op deze manier zie ik van te voren dat ik een bepaald soort artikel moet maken.

blogger-tag

WAT IS HET MEEST WAARDEVOLLE DAT JIJ ALS BLOGGER GELEERD HEBT?
Laat je inspireren door andere bloggers, groot of klein, het maakt niet uit. En dat ik mij vooral niet geintimiteerd moet voelen. Ik kan super snel het gevoel hebben dat ik het niet goed genoeg doe of dat het niet snel genoeg gaat. Accepteren dat het bij iedereen anders gaat. Rome wasn’t build in 1 day !!

WAT IS VOOR JOU HET BESTE MOMENT OM TE BLOGGEN?
In de avond. Ik ben natuurlijk moeder en ik werk part-time voor een baas, dus in de avond is het mijn tijd. Foto’s maken voor mijn blog doe ik wel overdag. Dit doe ik wanneer Ilayla een middagslaapje doet.

WAT ZOU JE NOG WILLEN BEREIKEN ALS BLOGGER?

Mijn doel is om hier mijn baan van te kunnen maken. Niet meer te werken voor een baas maar zelf de baas zijn. Het is een mooi beroep in een leuke branche. Blogger/vlogger, misschien gast artikelen schrijven voor grote bladen. The works!

VOEL JIJ JE VAAK ONZEKER NA HET PUBLICEREN VAN EEN ARTIKEL?
Nooit. Want ik kan heel onzeker zijn dus ik check altijd of ik het zelf een leuk artikel vind om te lezen en of het er mooi uit ziet. Het oog wilt ook wat natuurlijk. En ik plaatst een artikel nooit direct, meestal plan ik het in voor een paar dagen na het schrijven.

img_9316

HEB JIJ VEEL CONTACT MET COLLEGA BLOGGERS?
Sinds kort heb ik contact met een aantal mede bloggers. Ik ben nu eindelijk echt goed en serieus bezig met mijn blog. Vandaar zit ik in een aantal Facebook groepen waaruit weer een apart groepje is gekomen op Instagram en binnenkort heb ik een koffie date met 2 bloggers uit mijn stad, Groningen! Ook een keer leuk, heb altijd het idee dat er weinig bloggers zijn hier in het Noorden.
Ben jij er 1??! Let me know.

WAT VOOR MUZIEK OF WELKE TV-ZENDER HEB JE HET LIEFST AAN ONDER HET BLOGGEN?
Ik heb altijd wel muziek op staan of de tv maar niet specifieks iets. Het gaat er mij om dat het niet zo stil is. Daar kan ik echt niet tegen. Als het te rustig is, dwalen mijn gedachtes heel snel af naar andere dingen.

OP WELKE DAG ONTSTAAN BIJ JOU DE MEESTE ARTIKELEN?
All day, everyday. Van de 10 ideeen

OP WELK ARTIKEL OP JE BLOG BEN JIJ HET MEEST TROTS?
Oei..lastige vraag. Dat is net als kiezen tussen je kinderen, welke vind het het liefst. Haha. Ik denk dat elk artikel wel iets moois heeft. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de foto’s de laatste tijd een stuk mooier vind. Dat komt door mijn nieuwe camera natuurlijk. Dat maakt een artikel een stuk fijner.

WAAROM ZOU IEMAND EEN BLOG MOETEN STARTEN?
Omdat die persoon dat wilt. En niet omdat het ze leuk lijkt om gratis dingen te krijgen, want er zit wel veel werk ik. Iedereen mag een plekje hebben op het internet. Als je een persoon bent die graag zijn verhaal kwijt wilt, vooral doen. Of het nou gaat over beauty of tech. Gewoon doen!

Dit waren mijn antwoorden!

Laat je mij weten wat je er van vond?

Liefs Ciska 

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: