Food Lifestyle

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #2 : VAPIANO (KIDS PROOF)

Groningen heeft eindelijk maar toch een Vapiano! Uiteraard was er al een Pastafabriek en genoeg Italiaanse restaurant waar je pasta en pizza kan eten. Maar je kan er nooit genoeg van hebben. Want..I love carbs !! Ik kan het maar net zo goed eerlijk zeggen en als het aan mij ligt eet ik elke dag iets van pasta, pizza of een lekkere risotto. Maar of mijn lichaam daar nou zo blij van wordt? Nee!
Je snapt dat wanneer ik ga eten met vriendinnen, ik altijd iets van een Italiaan in de groep gooi. En deze keer hebben wij ( gezin ) de proef op de som genomen; is Vapiano baby & kid proof? Lees je mee?

 

WAT IS VAPIANO?

Vapiano is een Italiaans restaurant in CafetariaStyle. Je kan her terecht voor een heerlijke pasta,pizza, salade of een geweldige risotto.
Vapiano Groningen is met 1300 vierkante meter de grootste Vapiano van Groningen. 3 Verdiepingen inclusief dakterras en sinds kort kan je er ook eten bestellen en ophalen of laten bezorgen. Op de eerste verdieping kan je je eten bestellen en gelijk meenemen naar 1 van de vele tafels. Let op: geen bediening, wel worden de borden netjes voor je afgeruimd. 

Ook vind je op de eerste en tweede verdieping een bar en mooie vitrines met desserts. Tip: de Cheesecake, heerlijk!! Zelfs nog na een vol bord Risotto. Ik zeg een vol bord, want Vapiano is absoluut niet gierig in de porties!! Top: overal vind je basilicum.

 

IS VAPIANO KID PROOF?

Jazeker!! Bij binnenkomst heb ik gevraagd of er kinderstoeltjes aanwezig waren. Deze waren er en de vriendelijke dame liep gelijk met ons mee om te kijken waar ze stonden. Ze hebben kinderstoeltjes in verschillende soorten en maten in verband met de verschillende tafels. Heel goed over nagedacht. De lift deed het helaas niet maar door de vriendelijke dame ergerde ik mij daar niet eens aan.
Ilayla is bijna 2 en eet zeker weten niet een volle bord pasta, dus een extra bordje en wat extra brood was totaal geen probleem. En Haribo beertjes bij de kassa, waren zeer welkom bij Ilayla toen wij weg gingen!

Vapiano is zeker een aanrader, ook met kleintjes! Ik ben super fan.
Ben jij er al eens geweest?

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: