Lifestyle

Hersenspinsels

in de bus…

Laatst kreeg ik de vraag in een groep : Ladies, wat willen jullie bereiken voor jullie 30ste?” Bam, alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg. Ik wordt namelijk in oktober alweer 29 jaar en dat is dus mijn laatste jaar als 20-er. Ik dacht altijd dat ik een ambitieus persoon was tot ik de antwoorden van de andere ladies las.
Vroeger was het plan om stewardess te worden. Helaas werd ik niet langer dan 1.56 cm en werd mij dit nog even keihard voor de voeten gegooid toen ik aanwezig was op een open dag bij het TIO in Amsterdam. Ik heb mij nog nooit zo “on welkom” gevoeld. Plan B was werken in de mooiste hotels van de Wereld. Helaas kwam ik niet verder dan Almere/Schiphol. Vanaf toen werd het alleen maar minder. Callcenters heb ik ook genoeg gehad tot mijn bijna depressie waardoor ik thuis kwam te zitten.

Terug naar de VRAAG.. Veel van de ladies hadden een eigen onderneming en gingen naar school en hadden ook nog kinderen. Ik schaamde me eigenlijk. Want ik ben wel bezig met bloggen en vloggen maar verder ben ik mama. Helaas ben ik nooit zo gestimuleerd en gemotiveerd. Het was je school afmaken en dan aan het werk. Deed je niet je best op school, wat ik dus niet echt deed. Dan ging je maar aan het werk. Eerlijk gezegd, heb ik niet een gemotiveerde omgeving gehad. Ontwikkeling was ook totaal niet belangrijk.  Ik ben een persoon die veel kan en wil maar wel gestimuleerd moet worden. Dus helaas ben ik, na het behalen van mijn MBO4, niet verder gegaan met school.

Work hard play hard

En hoe!? Heb leuke banen gehad en keihard gewerkt, goed verdient en nog beter gefeest en genoten van mijn leven. Nu is er 1 persoon in mijn leven die mij motiveert om te doen wat ik echt wilt, Ferdi. En 1 klein meisje aan wie ik het verplicht ben, Ilayla. Ik wil haar namelijk ook het gevoel geven dat zij kan doen in het leven wat ze wilt.  

Dus ik heb besloten dat ik anders aan ga pakken. Ik ga volgend jaar eindelijk een visagisten opleiding volgen. Dit is iets wat ik al zo lang wil maar het komt er nooit van. Welke opleiding het wordt en hoe ik dat ga doen in combinatie met Ilayla en mijn nieuwe parttime baan, dat horen jullie nog!!

Kennen jullie dit gevoel? 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: