Lifestyle

1 jaar getrouwd !!

Wauw, vandaag zijn wij 1 jaar getrouwd. Wat is de tijd snel gegaan. En wat heb ik het Ferdi moeilijk gemaakt. op dat moment was ik namelijk 6 maanden zwanger en de hormonen gierde door mijn lijf. Na de bevalling waarin hij mijn absolute steun en toeverlaat was heb ik het heel moeilijk gehad. Uiteraard gaan die hormonen niet gelijk weg. Ik zat in een diepe put waar ik moeilijk uit kwam maar Ferdi heeft me elke keer weer geholpen om hieruit te komen.
Uiteindelijk is het me gelukt maar dit was nooit goed gegaan als ik Ferdi niet zou hebben. Tijdens ons trouwen gaf hij mij een mooie speech, helaas lukte hij mij niet om door de tranen heen iets moois tegen hem terug te zeggen.
Wie weet doe ik het vandaag wel, heb namelijk wel iets geschreven wat natuurlijk alleen voor hem is, maar ook daar komen veel emoties bij kijken.
Als ik terug denk aan onze bruiloft, denk ik aan een mooie dag. Onze ouders, broertjes en zusjes en onze beste vrienden, niet meer en niet minder. Een fijne mooie dag.
Ik heb op die dag ook gevlogt klik HIER en je kan de vlog zien.

Na een mooie dag sloten wij af met een dans en nogsteeds wanneer ik het liedje hoor krijg ik de kriebels. Fer, deze is voor jou.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim
  augustus 12, 2016 at 09:28

  Wat gaat de tijd snel! Gefeliciteerd en maak er een mooie dag van! ❤?

  • Reply
   admin
   september 1, 2016 at 08:27

   ❤️

 • Reply
  Janneke
  augustus 26, 2016 at 08:26

  Lees het nu pas. Emotioneel……wat een mooie dag was het

  • Reply
   admin
   september 1, 2016 at 08:27

   Ja he, het was zo mooi. Ben echt blij dat we het zo klein hebben gehouden ❤️

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: