Food

REVIEW : TASTEA + KORTINGSCODE

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van Tastea. Hier zat een mooie bus thee in, in de smaak Ibiza Feelings en een theebeker!
Aangezien ik een echte thee leut ben en niet zomaar elke soort thee drink was ik hier zeker nieuwsgierig naar. Lees je mee?

Tastea.

“Tastea werd in 2016 opgericht door de founders & owners die altijd al geïnteresseerd waren in de heilzame werking van thee. Met professionals in de Chinese kruidengeneeskunde en theesommeliers creëerde zij onmiskenbare kwalitatieve, smakelijke blends die iets voor de gezondheid kunnen betekenen.  De kwaliteit van thee heeft met verschillende aspecten te maken. Eén daarvan is de manier van plukken. Wanneer thee machinaal wordt geplukt, kan men zo’n 500 kilo op een dag verzamelen. Manueel plukken levert slechts 12 kilo per dag op. De keuze voor manueel was al snel gemaakt doordat enkel de beste blaadjes worden gebruikt voor thee. Aan verschillende blends is een natuurlijke smaak toegevoegd. Dit gebeurt door bijvoorbeeld de thee tussen sinaasappelschillen te laten drogen. De ingrediënten nemen deze smaak over”

Ibiza Feelings.

De 100% natuurlijke Ibizathee kan ondersteunen bij het typische eilandgevoel: Ontspanning, blijdschap, gezondheid en genieten. Het hipste eiland van Europa waar ultiem relaxen, blijdschap, gezondheid en genieten samenkomt. Dat zijn dan ook precies de punten waarop de Ibizathee kan ondersteunen.

Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd.

  • Helpt te ontspannen
  • Stimuleert het gelukshormoon
  • Boost de gezondheid
  • Helpt je te genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur.

Ingrediënten.

Date (date, rice flour), apple, balm, raspberry leaves, camomile, anise, carrot, fennel, lemon peels, verbena leaves, natural flavouring, apple quarter, yarrow, hop petals, St.-John’s-wort, peach, lavender, cornflower blue.

Let op kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soja & lactose.

 

Mijn ervaring.

Ik drink deze thee nu een week en ben eerlijk gezegd heel verrast. Zoals ik al eerder aangaf ben ik vrij kieskeurig wat betreft thee. Maar dit is wel een aanradertje! Ik pak nu vaker thee dan koffie. Ook omdat ik het gewoon leuk vind om uit de beker te drinken. Het is de bedoeling dat je per 200 ML water, op 2,5 gram thee gebruikt. Dit laat je 7-10 minuten intrekken. Ik drink normaal geen sterke thee maar deze thee laat ik rustig een uur in het water rond zwemmen.
Jongens ik ben gewoon heel eerlijk en super enthousiast. Je moet genieten van het leven en alles wat je doet in het leven. Werken, slapen, dansen, eten of drinken. Maar ik ben wel van mening dat je niet genoegen moet nemen met minder. Ik hecht heel veel waarde aan kwalitatief sterke en mooie producten en wil daar best iets meer voor betalen. Want zeg nou eerlijk, wie wilt er door het leven gaan met een slap kopje thee?? Ik niet!

Graag deel ik deze ervaring met jullie en heb ik voor jullie een kortingscode. Met de kortingscode ibiza-ciskalala ontvang je 10% op alle producten m.u.v. de Package Deals. Code is geldig t/m 3 juli 2017

Groetjes en liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: