Food

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #4 : FEEL GOOD ( KIDS PROOF)

Afgelopen zaterdag was ik, samen met nog een aantal andere bloggers, uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het VIP Bloggers ontbijt bij Feel Good in Groningen. Dit ter ere van de her-opening van het pand. Er is in een korte tijd veel geklust, wat je allemaal kon volgen op Instagram en het werd tijd om zelf een kijkje te nemen! Kijk je met mij mee?

Feel Good Groningen was eerder al een Hotspot op mijn blog maar tijdens het verhuizen van server zijn er een aantal artikelen verdwenen. Dus vandaag een update!

Anja van Feel Good vond dat het tijd was voor een verbouwing, geïnspireerd op haar reizen naar New York en Ibiza is zij met een team aan de slag gegaan. Super leuke meid trouwens! Alles was te volgen op Instagram en het zag er spannend uit. Je zag van alles voorbij komen, van industrieel behang, tot koperen pijpen en behang met papegaaitjes. Ik was super benieuwd naar het resultaat, dat snap je natuurlijk wel!

Super leuke inrichting. Vanuit elke hoek zie je weer een ander stukje, dan New York dan Ibiza. En het mooie van allemaal, het past super mooi bij elkaar. De warmte en zon van Ibiza met het stoere industriële van New York. Echt super cool gedaan.

Wij van Feel Good zijn enorm gepassioneerd over vers en gezond eten. Elke ochtend ontvangen we kisten vol verse producten, die we met liefde verwerken in onze smoothies, juices en keukengerechten.

Feel Good staat voor liefde voor eten, health, happiness en verbinding. We dragen graag bij aan een betere wereld door mensen blij te maken en het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Vers geperste sap. Super fris en lekker! Ik voel gelijk dat ik goed bezig ben. Dit is voor mij de juiste oplossing. Ik moet hier gewoon vaker komen dan ga ik vanzelf wel weer gezond eten.

Er komen 2 mooie etagères op tafel te staan. Het onderste bord heel heerlijke, luchtige bananen pannenkoekjes, met vers fruit en agave stroop.

Het tweede bord was gevuld met bananen brood, brownie van zwarte bonen en weer lekker vers fruit. Ik was super benieuwd naar de brownie en hij is super lekker.

De bovenste laag: blissball, matcha ball en truffel. Alle gerechten staan op de kaart, dus mocht je willen, het kan allemaal besteld worden.

Een heerlijke Acai bowl met huisgemaakte granola en vers fruit! Voor deze ga ik deze week zeker weer even terug. Je ziet het, alles ziet er heerlijk en vers uit. Dit is zeker een hotspot om een keer heen te gaan. Ik vond het in ieder geval heel leuk en lekker!

Liefs Ciska

Feel Good Food & Juice Bar

Oude Kijk in t Jatstraat 29
9717 LB Groningen

Openingstijden:
Ma t/m vrijdag 10-19
Zaterdag & zondag 9-17

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #2 : VAPIANO (KIDS PROOF)

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: