Food

GEZELLIGE LUNCH VOOR KIDS MET DE POP CHEF

Het is over het algemeen wel bekend dat kinderen beter eten als het eten er ook leuk uit ziet. En geef nou zelf toe, dat vinden wij als ouders zijnde ook! Gebruik je veel ingrediënten met  kleur, dek je de tafel mooi en maak je het bord ook nog eens mooi op, dan eet je veel lekkerder. Daarom laat ik je vandaag zien hoe je een leuke en vooral gezellige lunch kan maken met behulp van de Pop Chef.
Et voilla, de Frozen lunch van Ilayla! Een leuke naam geven helpt meestal ook wel.

Het is heel makkelijk. Je neemt een stuk fruit of in mijn geval een plakje brood. Je kiest een vorm die je in het eten drukt en die pop je er dan ook weer uit. Dit kan je ook doen met fruit of leuke versiering voor op taartjes en cakejes. En je bent klaar!

In het pakket vind je verschillende vormen, hartjes, sterretjes en nog meer. Verder zitten er grote prikkers in die je kan gebruiken om leuke fruit sticks te maken. De Pop Chef zelf natuurlijk met een grote oranje bal waar je op drukt zodat het eten los komt. Een klein rietje die je kan gebruiken als iets vast zit.

Oké, genoeg leuks om mee aan de slag te gaan. Here we go!!

Ik gebruik 2 plakjes bruin brood, bevroren dit is makkelijker werken. Gebruik zoveel mogelijk verschillende vormpjes om het gezellig te maken.

Ik bak een eitje die ik weer gebruik en maak ook met de kalkoen salami leuke vormpjes. Hierna smeer de de broodjes met boter en pop ik nog even wat komkommertjes en klaar is Ilayla haar Frozen lunch.

Hoe leuk ziet dit er uit!! Mocht je je afvragen wat ik met de restjes heb gedaan, die heb ik zelf opgegeten. En Ilayla was super happy met haar lunch. En ik was weer blij want haar bordje was leeg!! Ze is geen grote eter dus je snapt hoe blij ik was.

Dit is er weer één die we er in gaan houden!!

LUNCH TIP

Zeker een aanrader om eens te proberen. Heb jij nog een leuk idee om de lunch gezelliger te maken? Laat het mij weten en wie weet help je er andere mama’s ook wel mee. Want ik denk dat we allemaal wel weten hoe frustrerend het kan zijn als je kindje niet goed eet, ik in ieder geval wel. En soms ben ik zelfs een beetje jaloers als ik zie dat andere kinderen binnen no-time hun eten op hebben, herken je dat? Of ben ik nou gek?

Oke, we houden er over op. Mocht je dit een keer gaan proberen, tag mij dan in de foto’s vind ik leuk! Of stuur mij een berichtje!!

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: