Food

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #1 : BAKE MY DAY ( KIDSPROOF)

Bake my Day is te vinden aan de Nieuwe Ebbingestraat 47 in Groningen. Het is de perfecte plek om heerlijke cupcakes, bars en mooie taarten op te halen voor dat ene feestje of gewoon omdat je een desperate need of sweetness hebt. – bakemydaygroningen.nl 
 
Hier moet ik eens heen. Al is het maar om te kijken of het echt zo is. Want een goeie bakery met lekker cupcakes en ” everything nice”, dat kunnen wij wel gebruiken in Groningen! En hoe fijn is het om te zien dat elke keer onze mooie stad weer wat leuke winkels rijker wordt.
 
En..oh boy..Wat hebben ze gelijk. In het voormalige pand van “Courtney’s Kitchen” zit een super schattige American Bakery voorzien van een mooie counter vol met alleen maar lekkere pure lekkernijen. Of je nou zin hebt in een lekker smeuïg stukje cheesecake of een Pecan/Banana muffin, hier moet je zijn. 
 
Ik sprak ook even met Yvette, die samen met haar goeie vriendin Brechtje deze spannende uitdaging is aangegaan. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens hun opleiding Leisure Management in Leeuwarden en toen dit aanbod op Yvette haar pad kwam dacht ze gelijk: Dit wil ik doen! Maar wel samen met Brechtje.” Ondanks dat Brechtje ook nog druk bezig was met “Stephens Smaakatelier”, hebben ze, met veel steun van het Platform Theater en veel vrienden en familie de bakery geopend op 1 augustus. 
 
In de bakery kan je terecht voor een lekker kopje thee of koffie met iets lekkers. Heb je een keer een feestje en heb je een lekker taart of cupcakes nodig ook dan kan je bij ” Bake my day” terecht. Je proeft de puurheid van de producten. Er is veel liefde ingestopt! 
Dus geen kant en klare muffins meer uit de winkel, trakteer jezelf eens op echt iets lekkers en ga naar “Bake my Day”. 

Liefs Ciska 

 

Volg ze op social media zodat je altijd op de hoogte bent van alle nieuwtjes:

www.facebook.com/bakemydaygroningen
instagram: bakemydaygroningen
www.bakemydaygroningen.nl
www.smaakatelier.nl

 bake 2

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mientje
  september 8, 2015 at 19:17

  leuk!!
  maar je schrijft ook mooi.
  ga zo door met schrijven…….wie weet van je hobby kan je je werk maken….en je mag mij ook een x ook interviewen met mijn kookkunsten!!

  • Reply
   Ciska Lala
   september 8, 2015 at 20:37

   Dank je wel!!
   Ik ga zeker door. Goed idee m kan jou ook interviewen..misschien wat leuke foto’s op
   je werk maken!!

   XXX

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: