Challenge

Zin in de HERFST !!?

Ik ben echt een ontzettend zomers “meisje”. Drankjes op het terras, lekker chillen, wandelen met Le Baby. Yolo en lekker genieten. Maar jongens als ik vandaag naar buiten kijk lijkt het wel herfst.
Dus ik doe een trui aan en wanneer ik naar buiten ga, is het gewoon te warm.
WAT IS DAT??? Zomer/Lente/Herft? Make up your mind.
Door deze rare zomer ben ik wel toe aan de herfst. Of nog even 2 weken dik 28 graden of gewoon klaar ermee. In m’n hoofd ben ik al aan het bedenken wat ik dan met mijn garderobe ga doen. Wat geef ik weg, wat komt er bij. Welke winterjas? Sjaal en laarsen? Welke kleuren? Gaan we voor Mosterdgeel of voor mooi diep rood.Allemaal dillema’s waar ik mee zit maar ik kom er niet uit!. Herfst betekend ook mij verjaardag. Ik wordt 29..Ssstttt Ilayla haar eerste verjaardag. Yess leuk. Daardoor voel ik mij nog ouder. Na de herfst is het al gauw Sinterklaas, kom maar op met die discussies, of liever nog, hou er over op. En dan heb je KERST. The best time of the Year!! Op welke dag gaan we waar heen. Gescheiden ouders etc, We hebben zelf ook een kind dus ja, we willen ook wel een dag thuis zijn. Cadeautjes. Iedereen weer een geurtje of een dikke warme trui? En dan is het tijd voor Oud en Nieuw.
Dat vieren we altijd met vrienden. Dat wordt zeker weten heel leuk.
giphy

Oke dus zo werkt mijn gedachte. En dit allemaal door de regen in de zomer en voornamelijk ook door een groot deel van de H&M website die gratis verzend vandaag. Dus wat ga ik doen. Alles wat in mijn winkelmandje zit afrekenen en dan een week wachten tot ik heb binnen heb of gewoon even normaal doen en hopen op nog 2 weken zomer. Want als er nog wel zomer in aantocht is kan ik beter nog maar even naar de Primark gaan om wat zomerse outfitjes te scroren. Dat heb ik dit jaar niet gedaan in verband met de 5 kilo  die ik nogsteeds kwijt wil raken.
Maar dat lukt niet door Pizza te eten en Chocolade terwijl ik even in een “MamaDipje”zit.
Afgelopen met de koffie voor vandaag, ik ga wel een wasje doen en een relax muziekje opzetten.

 

lovess

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: