Challenge

URBAN DECAY BACKTALK EYESHADOW PALETTE

De feestdagen komen er weer aan, dat betekent dat we weer massaal cadeautjes gaan kopen voor elkaar. Heerlijk vindt ik het. Vandaar dat ik dit mooie palette van Urban Decay met jullie wil delen. Het gaat om het Backtalk palette. In dit palette vindt je een aantal mooie oogschaduws, blushes, een highlighter en een spiegel die je uit het palette kan halen. Een ideaal cadeau voor de beauty liefhebber. En wist je dat Urban Decay 100% dieproefvrij is?? Kijk je mee?

URBAN DECAY BACKTALK PALETTE – €53,-

 

Backtalk is een super mooi palette met roze/mauve tinten. Geschikt voor eigenlijk alle huidskleuren. Ik laat je graag wat foto’s zien want ze is gewoon super mooi!!

 

Ideaal met een uitneembare spiegel.

CHEAP SHOT – DOUBLE TAKE – LOW KEY – PARTY FOUL

De eerste 3 kleuren zijn mooie blushes, waarvan double take een mooie matte is. De laatste is een mooie hightlighter voor je jukbeenderen, maar ik vind deze kleur zelf ook heel mooi voor in de binnenkant van je ogen.

Mijn favorieten kleuren zijn de eerste 2, meestal gebruik ik dan een combi. De derde kleur doet mij niet veel goeds en de hightlighter, ja dat spreekt voor zich, I live for it!!

3 SHEETS – BARE – CURVE – BACKTALK – SHADE – ATTITUDE – WTF – 180

Alle kleuren zijn prachtig behalve de eerste, die is veel te licht voor mij huid. Valt eigenlijk gewoon weg op mijn huid. Verder zijn ze allemaal super mooi. De bare, curve en backtalk zijn kleuren die mooi passen bij een dagelijkse make-up look. Shade, attitude, wtf en 180 zijn weer mooi voor avond looks. WTF gebruik ik als transitie kleur. Love it!

Hier heb ik de volgende kleuren gebruikt:

Arcade boog – WTF
Gehele ooglid – SHADE
Binnenkant ooglid – ATTITUDE

URBAN DECAY LO-FI LIP MOUSSE €22,95-

Om de look af te maken nog 2 mooie kleurtjes voor op de lippen. Urban Decay heeft een aantal hele mooie lip mousses uit gebracht. Handig om in je tas te doen. Met spiegel en applicator. Op de bovenste foto draag ik de kleur Amplify.

Zodra je het doosje open doet komt er uit de onderkant een applicator om je lippen mee in de kleuren. Ik laat je deze foto zien zodat je een beetje een idee hebt van de textuur, die is best bijzonder en een tikkeltje droog op je lippen. Aanbrengen met je vingers is fijner.

Zoals je ziet is de applicator echt klein. Zo iets vindt ik zelf altijd een beetje overbodig, maar het kan zijn dat jij er wel van houdt uiteraard.
De kleuren vind ik wel heel mooi.

Hier draag ik de kleur Wavelength. Wel omlijnd met een lipliner, Vino van Mac, anders is de overgang van lip naar huid veel te hard voor mij.

Amplify is dan toch wel mijn favoriet van de 2. Deze draag ik trouwens een keer zonder lipliner.

Pareltjes weer hoor!! Zelf ben ik vooral fan van het palette! Ken jij de mooie oogschaduw paletten van Urban Decay al? Zo niet, misschien een leuk kerst cadeautje voor jezelf, haha! De producten van Urban Decay zijn te vinden bij Ici Paris winkel/online.

Liefs Ciska


 

 

HET EERSTE TRIMESTER – WEEK 1 TM 12

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: