Challenge

Review: NYX Adorable Eyeshadow palette

Dit schattige oogschaduw palette zag ik op de website van Douglas. Wat mij opviel was de “roze” kleur. En waarom zeg ik “roze”, op de website leek de kleur voor mijn gevoel meer oranje dan roze. Maar toen ik het palette binnen kreeg was het meer een pastel roze kleur.
Ik baalde ontzettend en wou eigenlijk het pakketje terug sturen. Waarom? Roze tinten lijken al heel snel grauw en grijs op mijn huidskleur. Toch gaf ik het een kans.

nyx-26 mooie kleuren waarvan 5 matte en 1 kleur met een mooi shimmertje. Het ging mij natuurlijk om de oranje kleur maar helaas. Ook tijdens het swatchen was ik weer een beetje teleurgesteld.Tja, het viel mij allemaal een beetje tegen. nyx-3De kleuren zagen er vrij dof uit en paste totaal niet bij mijn huidskleur. Maar..ik ben normaal gesproken echt een NYX fan, dus eigenlijk kon het het niet geloven. Toch maar een lookje mee gemaakt.

 

nyx-4De kleur die ik normaal in mijn arcade boog zou gebruiken, de eerste donkere kleur was veel te koel. Dus ik gebruikte de tweede, daar zag je helaas niks van terug. De roze kleur op mijn ooglid. En op mijn wenkbrauw bot gebruikte ik de derde kleur. En zal ik je heel eerlijk iets vertellen. De derde kleur is de enige kleur die ik gebruik van het pallete en verder niks. Helaas. Klik op de foto voor een groter beeld. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Astrid
  december 9, 2016 at 11:33

  Jammer dat de kleuren zo tegenvielen! Op de laatste foto vind ik het er wel mooi uitzien hoor!

  • Reply
   Ciska Lala
   december 14, 2016 at 22:33

   Ja, ik vond het ook jammer. Ze zien er inderdaad op de foto mooier uit dan in het echt en zodra ik het op mijn ogen doe valt bij mij de kleur helaas weg.

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: