Challenge

PAARSE MASCARA VAN T. LECLERC..DURF JIJ??

Het is vol op Herfst en het zal niet lang duren voordat de winter hier is. Dat betekent, een nieuwe garderobe, donkere lippen en natuurlijk de nieuwe herfst/winter collecties! En daar ben ik altijd blij mee. Niet alleen veranderd mijn garderobe maar ook mijn make-up stijl/kleur.
Ik was dus ook blij verrast toen ik deze mooie paarse mascara kreeg van T. LeClerc. Kijk je mee?

Deze herfst is de T.LECLERC vrouw gedurfd. Zij pakt de mannelijke trends op door ze te verfijnen, aan te passen en over te nemen. Ze voegt een vleugje kleur op haar wimpers toe en werkt haar wenkbrauwen bij boor een intens en perfect gevormd effect. Met deze look kan zij de hele wereld aan. Voor haar lippen kiest ze donker kersenrood en omdat zij de techniek van het contouren goed beheert, heeft haar gelaatskleur een stralende teint. Voor de gedurfde vrouw heeft T. LeClerc een moderne en tijdloze collectie ontwikkeld die overeenkomst met haar karakter. Een trendy lijn die bestaat uit 8 must have make-up producten met twee nieuwe pallets die geïnspireerd zijn op de professionele technieken om het gelaat te contouren en de wenkbrauwen te modelleren.

Wauw, klinkt dit mooi of niet. Strakke lijnen in het gezicht en donkere lippen. Echt mijn look. Heb tijdens de CareCosmetics opening de collectie gezien en het zag er echt super mooi en shiney uit.
Vandaag probeer ik voor jullie de mascara. Hij is er in 4 kleuren, noir ,brun,blue en violine. Ik heb violine, de paarse kleur.

De verpakking is kleiner dan de standaard mascara maar wel een stuk dikker. De borstel is ook goed stevig en heeft een klein bochtje die zorgt voor een krullend effect met volume.

Links de paarse mascara van T. LeClerc en rechts de standaard zwarte mascara.

Zeg nou eerlijk. Valt het zo erg op dat de mascara paars is? Nee he! Maar je maakt je look wel een stukje zachter dan dat je een zwarte mascara gebruikt. Het borsteltje is echt heerlijk! Deze mascara is veel en veel fijner dan mijn favoriete Rimmel Lash Accelerator!!
Ik dacht dat ik het niet hard op zou durven zeggen maar deze mascara is echt super fijn!! Ik ben altijd zeer tevreden geweest met mijn wimpers maar wil altijd langere en vollere wimpers. En wimper extensions, dat vind ik veel te eng om te doen. Wat nou als mijn wimpers er uit vallen en ik van die slappe korte wimpers terug krijg ( even afkloppen ). Maar deze mascara geeft mijn wimpers meer volume en meer lengte!

Aanrader??

Ja zeker! De kleur is mooi, het maakt je oog look wat zachter. De borstel is fijn en groot. De mascara zelf is wat kleiner, dat vind ik zelf fijn want ik heb kleine handen, haha. Ik ben echt super tevreden. Deze mascara gaat in mijn everyday make-up bakje!

Zou jij het durven? Paarse mascara? Ik denk na deze post wel. Probeer het eens een keer!

Liefs Ciska

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bychristiana
  oktober 15, 2017 at 11:09

  Haha, nee, het is dat je zegt dat je paarse mascara draagt anders was het me niet eens opgevallen hoor! Ik geloof trouwens ook niet dat ik zelf ooit ergens een paarse mascara in de winkel gezien heb, wel blauw;-)

  • Reply
   Ferdi
   oktober 15, 2017 at 11:11

   Ja je ziet het niet veel. Volgensmij Dior wel. Maar draag de mascara nu elke dag want dat borsteltje is echt super fijn xxx

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: