Challenge Lifestyle

MIJN BABY WISHLIST

Op dit moment ben ik 19 week zwanger. Het klinkt nog zo pril maar 19 weken betekent dat ik bijna op de helft zit.  Wauw, toen ik me dat bedacht, bedacht ik mij ook dat ik eigenlijk helemaal niet zo bezig ben geweest met de baby. Ja natuurlijk ben ik aan het dromen maar niet zoveel als bij mijn eerste zwangerschap.
Uiteraard komt dat omdat we al een heel leven en ritme hebben. Een klein draakje wat rond loopt, een huishouden, een bedrijf, een huwelijk en ik ben er zelf natuurlijk ook nog. Dus zo heel erg zijn we er niet mee bezig maar een aantal praktische dingen heb ik al wel op mijn wishlist geplaatst. Kijk je mee?

NIEUWE EET STOEL

De eet stoel die wij nu hebben is van de Ikea, I know. Geen verantwoord keurmerk of iets. Maar de stoel is toen gekocht omdat we stoel die we hadden gekregen gewoon veel te groot was. Wij hebben nou eenmaal een mini, dus er moest snel een nieuwe eet stoel komen.
Maar nu de nieuwe stoel in de nieuwe woning staat vind ik het eigenlijk maar een lelijk ding. Dus ben ik gaan kijken wat ik wil. Ik moet trouwens zeggen dat ik letterlijk 4x per dag struikel over die Ikea stoel, dus hij moet de deur uit, sorry.

 

Ik twijfel over de Stokke Trip Trap en de MiChair van I-Candy.

Toevallig ben ik naar een pers event geweest van beide merken en de stoelen daar weer gezien. Ik moet je zeggen, het heeft niet geholpen. Ze zijn beide, stylish verantwoord ( ja sorry vind ik toch een dingetje) verder zijn ze natuurlijk ook een stuk steviger, gaan veel langer mee en het mooie van beide stoelen is dat je ze kan gebruiken van dag 1 tot dat je kindje groot en sterk is. De Trip Trap is zelfs te gebruiken voor volwassenen. Heb jij een Stokke Trip Trip of de MiChair, laat het me weten, zodat ik een beslissing kan nemen!


DRAAGZAK

Bij Ilayla heb ik het geen eerlijke kans gegeven. Laten we zeggen, mijn start was niet zo geweldig dus gaf snel op. Maar nu lijkt het mij juist heel handig en fijn. Niet alleen het contact die je hebt met je kindje maar ook uit praktische overweging. Ik heb natuurlijk straks een baby en mini loopt en springt ook nog rond. Hoe ik het ga doen weet ik niet, maar daarbij lijkt een draagzak mij super ideaal. Zelf dacht ik eerst aan de Artipoppe, Maar die lijkt mij wat lastiger om vast te binden? Stiekem ben ik al naar de winkel geweest en heb ik er een aantal gezien, die ik zelf heel makkelijk om kan doen en kwam uit bij de Storchenwiege Babycarrier in de kleur Graphite, een mooie donkere antraciete kleur. Ook handig voor de Hubby en vind de kleur gewoon makkelijker. De babydrager is te gebruiken vanaf maat 50/56 tot 92 of 15 kg.


MEE RIJDPLANKJE VOOR ILAYLA

Dit lijkt mij nou super handig. En ondanks dat zie ik het weinig. Een meerijd plankje voor Ilayla die je kan bevestigen aan de kinderwagen.
Heel praktisch, voor een kleine wandeling of boodschap en vooral wanneer je alleen bent met 2 kids. Nu twijfel ik nog welke het wordt. Je hebt een mee rijdplankje met en zonder zitje. Ik was niet van plan om lange afstanden te gaan lopen maar een zitje lijkt mij wel fijn en ik denk dat het vooral voor Ilayla wel fijn is.


BABY NESTJE

Dit lijkt mij zo ideaal en fijn. Een heerlijk babynestje! Toen Ilayla net geboren was hadden we dit en lag ze altijd op een super zacht dekentjes op de bank of box. Maar dit is te cute.
Ik kwam natuurlijk als eerst de duurste tegen en die zit sinds dien in mijn hoofd

SleepyHead

Nou dat viel best mee he. Ik denk dat zodra wij het geslacht weten ik een beetje los kan gaan. Wij doen geen pretecho om het geslacht te zien. Wij wachten de 20 weken echo af en dan horen wij het geslacht. Wat denk ik dat het wordt? Mijn gevoel zegt een meisje, omdat ik vind dat ik een meisjes moeder ben, maar dat komt waarschijnlijk omdat wij al een meisje hebben. Wat hoop ik stiekem? Don’t kill me, maar een jongetje lijkt me ook heel leuk! We will see!!

Ben jij ook zwanger of heb jij nog handige dingen die op mijn wishlist kunnen, let me know!!

Liefs Ciska

9 GEKKE UITSPRAKEN VAN MIJN DOCHTER

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: