Challenge

MASKER: GLAM GLOW THIRSTY MUD

Gezichtsmaskers geven mij een heerlijk relaxt gevoel. Even een momentje voor mijzelf pakken, opladen en weer doorgaan. Het liefst 2/3 keer per week. Zelfgemaakte maskers, sheetmasks, ik ben er dol op. Vandaag voor jullie een review van een masker die ik zelf al heel lang wil testen. Lees je mee?

BY CISKA LALA

glam-glow

Een masker is natuurlijk niet alleen maar lekker voor je huid en om te ontspannen. Nee, het zorgt er ook voor dat je huid even weer die ” boost” krijgt, die het nodig heeft. Het verwijderd je dode huidcellen en wat ik heel belangrijk vind, het geeft je weer een stralend gevoel. Het laatste heb ik vaak nodig.
Omdat ik een donkere huidskleur heb, krijg ik na een aantal dagen een grijze gloed over mijn gezicht. Een donkere huid is nou eenmaal anders dan een lichte huid. De donkere huid is compacter, daardoor sterker maar heeft grotere poriën en actievere talgklieren. Dus mijn huid wordt ook snel vettig. Een aangezien ik van een mooie make-up look houd, zoveel redenen om mijzelf lekker vaak te verwennen met een masker.

gla-glow-face

Gebruik.
Breng het masker met aan, op het gezicht. Zorg ervoor dat je handen en gezicht schoon zijn. Laat het masker 10 tot 20 minuten intrekken en was het daarna er af met lauw warm water. Doe dit met roterende beweging voor een massage effect.

Eerste indruk.
Wat mijn al eerste opvalt is was de geur. Het ruikt heerlijk naar kokos olie. En er zitten zwarte spikkeltjes in. Ik kan nergens terug vinden wat dit is, maar het masker ruikt ook wel naar vanille, dus het zou vanille merg kunnen zijn.
Na het aanbrengen van het masker voel ik wat tintelingen op mijn gezicht, dit is niet vervelend. Meestal is dit voor mij een teken dat het masker zijn werk doet.

Resultaat.
Tevreden! Niet zeer tevreden want ik had er iets meer van verwacht. Over het internet wordt dit masker zo zwaar gehyped, dat ik echt wonderen verwachtte. Helaas isdat niet zo.
Maar het masker heeft wel gedaan wat hij moest doen. Mijn huid is zacht, heeft weer een glow en is goed gehydrateerd!

Het masker is te verkrijgen bij de Douglas, maar vrij prijzig. Gelukkig zijn er ook travel sizes, dus mocht je het echt een keer willen proberen, dan is het nog te overzien. Hierdoor ben ik wel nieuwsgierig geraakt naar de andere maskers van Glam Glow.

Ken jij de masker van Glam Glow al? En wat is jou lekkerste masker die je een heerlijke Hollywood Glam Glow geeft?
Let me know!!

Liefs Ciska Lala

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: