Beauty

Ziaja | Rose Buter micro-peeling

Alweer een fijn product van Ziaja. Deze keer wil ik jullie graag kennis laten met maken met de Rose Butter micro-peeling. Een heerlijk ruikende micro-peeling speciaal voor de droge en gevoelige huid.
Maar wat is nou micro-peeling?

Peeling oftewel exfolieren is een techniek  waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Hierdoor wordt de huid zacht en gaat er egaal uitzien. Met de techniek kunnen oppervlakkige rimpels worden verzacht, diepe rimpels niet! Sporen van acne en eventueel verkleuring van de huid, kunnen door een peeling ook verwijderd worden.
Heeft je gezicht hier ernstig behoefte aan dan raad ik je aan om dit te laten doen door een professional. Een “thuis” peeling zal je niet het resultaat geven als in een salon.

ziaja

Waarom gebruik ik af en toe een peeling?
Ik ben 28 jaar en zie er graag goed uit, nu en later. Ondanks dat ik niet elke dag make-up gebruik is de reiniging van mijn gezicht belangrijk. En met een peeling zorg je ervoor dat je gezicht vrij is van dode huidcellen, het herstelt je huid en je huid krijgt meer zuurstof.
En de Rose Butter micro-peeling van Ziaja kan dit allemaal.

ziaj

Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en vrij van make-up. Was je gezicht en laat je gezicht vochtig. Neem een beetje van de micro-peeling in je hand en masseer dit op je gezicht, met cirkel vormige bewegingen. En spoel daarna je gezicht af met lauw warm water. Dep hierna je gezicht droog en smeer je gezicht goed in met je dag/nacht creme.

Het mooie van deze micro-peeling is dat het gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten gecombineerd met  kruidenextract en vitaminen.

Hoofdingredienten van de micro-peeling

Alle producten van Ziaja worden, voordat ze op de markt komen, klinisch getest door het Medical Academy en zijn gecertificeerd door het National Hygiene Board”of de Drug Instituut

Resultaat:
Na het eerste gebruik merk ik gelijk dat mijn gezicht een stuk zachter aanvoelt. Na een aantal keer gebruiken voelt en ziet mijn gezicht er een stuk gezonder uit. ( je kan het 2-3 keer per week gebruiken)
De geur van de peeling is trouwens heerlijk. Het ruikt naar een heerlijk rozen bad.
Super aanrader!

De Rose Butter micro-peeling van Ziaja is verkrijgbaar op www.ziajafocusonskin.nl voor maar € 4,19-
PRODUCT IS  SPONSERD

IMG_1952

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: