Beauty

ZIAJA LE ZOMER LIJN – SENSUAL BODY CARE

Ook Ziaja heeft dit jaar een Limited Edition zomer lijn. En niet zomaar één. Een tropical lijn met Sensual Body Care. Dit klinkt al spannend. Deze LE zomer lijn bevat 3 producten. Een lichaams balsem, een douchegel en een body scrub. Zodra ik zie dat producten een sexy naam hebben of van een Sensual body care lijn zijn, wordt ik blij. Ik ontving ze alle 3 en heb ze met veel liefde getest voor je!

Kijk je mee naar de Ziaja Zomer Lijn?

ZIAJA TROPICAL LICHAAMSBALSEM

Als eerst dan de Tropical coconut body balm – moisturising. De tropische geur is sterker dan de kokosnoot geur. En is heerlijk. De balsem is lekker vloeibaar en makkelijk uit te smeren. Plakt niet en zorgt er voor dat je huid goed gehydrateerd is.Een aantal van de hoofd ingrediënten zijn, olijf olie en vitamine E. Uit onderzoek blijkt dat huidverzorgingsproducten met vitamine E ervoor zorgt dat je huid minder snel verbrandt. Een heerlijk product voor deze warme zomer dagen.

TROPICAL DOUCHEGEL

De douchegel is inmiddels al op. Zo heerlijk is deze, ik heb het zelfs gebruikt voor Ilayla. Weer een heerlijke subtiele geur van tropische vruchten in combinatie met kokosnoot. Totaal niet overheersend. Deze douchegel geeft mij eigenlijk een heerlijk vakantie gevoel!

TROPICAL BODY SCRUB

Dit is het meest lekkere lichaamsproduct dat ik ooit heb ontvangen van Ziaja. Als het aan mij ligt gebruik ik het elke dag maar dat is weer niet zo goed voor mijn huid. Maar jongens, dit ruikt zo lekker! Zelfs de mensen die niet van de geur van kokosnoot houden gaan dit lekker vinden. Een heerlijk sexy vakantie gevoel, maar dan in je douche. Hoe heerlijk. In tegenstelling tot de vorige scrub van Ziaja, is deze scrub gemaakt van een hele lichte subtiele suiker korrel. Boterzacht, zou je kunnen zeggen. Je huid is na het scrubben zacht, mooi en sexy. Na het gebruiken van deze scrub heb je eigenlijk geen ander huidverzorgingsproduct nodig. De scrub laat namelijk een vrij dikke, niet vervelende laag ” vet ” achter. Lastig uit te leggen want het is totaal niet vet. Je zou het eigenlijk een keer moeten proberen.

ZIAJA ZOMER LIJN AANRADER??

Je leest het, 3 mooie producten van Ziaja Zomer lijn die je eigenlijk moet proberen. Als is het maar om te genieten van de geur en met als leuke bijkomstigheid de heerlijke verzorging. Voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten.
De body balm en body scrub zijn € 2,99- en de douchegel €2,49-. Kleine leuke prijsjes en misschien zelfs een leuk cadeautje?

Heb jij al wel eens producten gebruikt van Ziaja? Ik ben namelijk al een tijdje fan en hoor graag wat jij er van vindt.

Groetjes en liefs Ciska

 

DIT ARTIKEL BEVAT GESPONSORDE PRODUCTEN, ECHTER HEEFT DIT GEEN INVLOED OP MIJN MENING.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: