Beauty

ZIAJA CUPUACU SCRUB

Ziaja heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd, namelijk de Cupuaçu lijn! Deze lijn bevat een scrub, bruinende body lotion, douche balsem en douche gel. Ik test vandaag de scrub. Kijken jullie mee?

BY CISKA LALA

Nu zal je denken, wat is Cupuaçu ? De Cupuaçu is een kleine boom uit het Amazone gebied die tot 20 meter hoog kan worden. De harige vruchten van deze boos worden veelvuldig door de indianen gegeten om zijn geneeskracht. Medicijnmannen gebruiken de zaden voor het verhelpen van o.a. buikklachten en bij moeilijke bevallingen. Na de bevalling hielp het de huid tegen uitdroging en het weer strak en flexibel te krijgen. Zonder deze vrucht als primaire bron van voedsel, zouden vele gemeenschappen en inheemse stammen verdwijnen. De cupuaçu vrucht groeit aan een plant die van nature voorkomt in het Amazonegebied van Brazilië. De zaden bevatten theacrine en de pulp is rijk aan pectine en vitamine C.

ziaja-2
Bodyscrubs zijn 1 van mijn favorites! Heerlijk in de douche, muziekje erbij en lekker genieten van de een moment voor jezelf. Dat heb je soms wel nodig als mama. En deze scrub ruikt, overheerlijk lekker. Een combinatie van een vanille/choco/kokos taart die je dan eet terwijl je ligt in een hangmat in Suriname! Jongens, ik houd gewoon van deze geur. Doet mij trouwens ook denken aan mijn Oma, die rook altijd zo lekker naar kokos.

ziaja-3

Ziaja werkt met natuurlijk ingrediënten, dus de scrub is geschikt voor alle huid types en fijner nog: je kan het prima 2/3x per week gebruiken. Niet dat ik daar de tijd voor het, maar het zou kunnen.
Aangezien ik wel van een groffe hand houd, gebruik ik de scrub met een scrub handschoen. Dit hoeft niet, want de scrub doet prima zijn werk. Na de eerste keer gebruiken voel je gelijk, dat je huid een stuk zachter is. Dit betekend dat de scrub de dode huidcellen goed verwijderd. Ondanks dat de geur zo heerlijk ster is, wordt er geen zware geur achter gelaten op de huid.

Ben je nog op zoek naar een lekkere scrub? Klik hier voor de webshop van Ziaja. De roze scrub handschoen komt van de Kruitvat en is lekker goedkoop.

Liefs Ciska Lala

DISCLAIMER: dit artikel bevat gesponsorde items.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: