Beauty

Ziaja Cocoa Butter Hair Mask

Een tijdje geleden ontving ik een mooie pakketje van Ziaja met een aantal producten die ik graag wou testen.
Waaronder het haarmasker gemaakt van Cocoa butter.  Een heerlijke geurende haarmasker die je haar beschermd tegen breuk en gespleten punten. En aangezien mijn haar nu totaal zn eigen weg gaat kan ik dit wel gebruiken.

” Ziaja Ldt is een producent van farmaceutische en hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten voor gezicht, lichaam en haarverzorging. Ziaja cosmetics combineert hoog kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals kruidenextract en vitaminen met moderne technologie. De formules zijn gebaseerd op farmaceutisch deskundigheid. Alle producten, voordat ze op de markt komen, zijn klinisch getest door Medical Academy en zijn gecertificeerd door de “National Hygiene Board”of de Drug Instituut. Het bedrijf is milieuvriendelijk bewust – actieve deelname aan de “lege verpakkingen” recycling proces- alle producten hebben de “Green Point”-symbool. Dermatologisch en op allergieën getest in de dermatologische kliniek. Formule niet getest op dieren. “

ziaj
Toen ik de pot openmaakte kwam er een heerlijke geur vrij en ik wou het eigenlijk direct gaan proberen. Dit deed ik dus ook.
Het haarmasker voelt heerlijk zacht, dit komt door de cacao boter. Je smeert het letterlijk in je haar alsof het boter is.
Heerlijk creamy.
Wat je vaak krijgt bij dit soort producten is dat de geur te overheersend is en dus je hele douche “stinkt”. Nou ik waande me op een onbewoond eiland. Wat een heerlijke subtiele geur. Het masker laat je 3-5 min in je haar en dan spoel je het uit.
Je haar voelt gelijk een stuk zachter aan, totaal niet stroef.

IMG_1958

Tijdens het uitkammen van mijn haar merkte ik gelijk al dat ik  bijna geen klitten had. Ik borstel heerlijk door mijn haar. Na het föhnen voelt mijn haar lekker zacht en na het tweede gebruik zag mijn haar er ook al een stuk gezonder uit.
Al met al, een super aanrader. En hij is ook nog een budgetproof.

ziaja

De prodcuten van Ziaja zijn verkrijgbaar in hun mooie winkel in Den Haag of op de website www.http://ziajafocusonskin.nl/
Het haarmasker is verkrijgbaar vanaf € 2,99- 
Neem eens een kijkje op de website, want naast deze Cacoa butter haarmasker hebben ze meerdere lijnen met heerlijke prodcuten.

Op dit moment test ik nog wat andere producten van Ziaja, daarover binnenkort meer.

Liefs Ciska

PRODUCT IS  SPONSERD

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: