Beauty

W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow

W7 staat bekend om de altijd goed gelukte dupes van populaire make-up items. Goeie blush en oogschaduw paletten en nu ook leuke nagellak kleurtjes. En vooral niet te vergeten, lekker budgetproof.
Deze keer in de test voor jullie de Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow.
De naam zegt het al, het is te gebruiken voor meerdere doel einden.
Kijk je mee?

FullSizeRender (15)

Wat mij als eerst opviel toen ik in de winkel stond was de lelijke goedkope verpakking. Een nare steunkous kleur, maar gelukkig is het compact waar de poeder is zit wel stevig.
Er zit een goeie spiegel in en gelukkig geen raar sponsje aan de onderkant. Dat zijn van die dingen die ik nooit gebruik en zonde vind van de ruimte en het geld wat je er aan uitgeeft.
Gelukkig was er een tester aanwezig in de winkel want ik heb deze highlighter vaak laten liggen omdat ik nooit een goeie swatch kon maken.
Ik was gelijk verkocht! Dit is een dupe The Balm Mary-Lumanizer!!!

 

 

 

FullSizeRender (17)De textuur van de highlighter is vrij zacht en poederig. En totaal geen “ fall out” op je gezicht.  Op de swatch die je geen super shimmer maar wel een mooie subtiele pigmentatie. Prima te gebruiken voor je ” everyday look”.  En, ook nog eens mooi als oogschaduw. Al met al een handig en veelzijdig poedertje FullSizeRender (16)Hier draag ik de highlighter zonder bronzer en blush. Hij laat een mooie gezonde glans achter op mijn gezicht. En blijft vrij lang zitten.

FullSizeRender (18)

Ik vind de W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter een mooi product, ondanks de lelijke verpakking. Maar voor € 4,99- vind ik dat ik niet teveel mag klagen want dit is een aanrader. De W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter is te koop bij onder andere de OP=OP shop voor € 4,99- en Boozyshop  voor € 5,49- Wat vinden jullie van deze shimmer highlighter?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: