Beauty

Voetjes verzorgen & verwennen.

Voeten zijn, op z’n zachts gezegd, niet mijn favoriete lichaamsdeel. Sterker nog, ik haat voeten. Behalve die van m’n dochter. Ondanks dat is het toch zeker belangrijk om je voeten goed te verzorgen.
Helaas heb ik met het mooie weer gezien dat dit bij niet iedereen het geval is.
Kom op ladies, ” handle them feet”..!!
Wil je weten hoe ik dat, in  4 simpele stappen? Lees dan mee.

20160512_124852139_iOS
Oke, er vanuit gaan dat je weet hoe je je teen nagels moet vijlen en eventueel knippen  begin in met een lekker voetenbadje. Ja, ook jij, de moeder die nooit tijd heeft kan dit prima doen.
Neem een bak met lekker warm water en gooi er een lekkere bruistablet in. Ik gebruik die van de Etos en die zijn prima!
Even 10 min genieten van dit warme badje.

20160512_124840366_iOS
Nu is het tijd om de voetjes te scrubben. ik gebruik hiervoor de ” Sensational cleansing foot scrub” van de Rituals in de geur, Yogi Secret. Eventueel kan je voor het scrubben je voeten nog even een beetje droog deppen. Verdeel de scrub goed over je hele voet, onder en boven. Spoel hier na je voeten af met lekker lauw warm water.

20160512_125408149_iOS
Een mooie nagellak op je tenen zorgt al heel snel voor een mooi verzorgd voetje. Kies voor het mooie weer voor een leuke vrolijk kleur. Heb je een nagellak die niet goed dekt, lak je nagels dan 2 keer. Niks is zo lelijk als half gelakte nagels.
Ik ben helemaal into de oranje tegenwoordig, dus ik kies 1 van de 3 bovenstaande kleuren.

20160512_125417421_iOS
De laatste stap is het insmeren van de voeten, dit doe ik met de Lemony Flutter van LUSH. Een heerlijke nagelriem creme maar werkt ook lekker voor je voeten. Deze creme is handgemaakt van verse ingrediënten zoals, Citroeninfusie, shea boter, avocado olie, mango boter en nog heel veel meer. Dit is zeker een must voor op je ” LUSH lijstje”.
Heb je doorgaans last van droge voeten, smeer je voeten voor het slapen gaan goed in, doe sokken aan en slaap met je sokken aan. Gegarandeerd dat je de volgende ochtend zachte voeten hebt.

Met deze 4 simpele stappen heb je mooie voetjes! Wat zijn jou favoriete voet producten?

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: