Beauty

TRENDY POSITIEKLEDING VAN GEBE MATERNITY

Ho, nee! Ik ben niet zwanger. Ik gooi gelijk deze disclaimer er in voordat ik felicitaties binnen krijg. Maar mijn schoonzus wel en daar heb ik een ontzettende leuke fotoshoot mee gedaan. Van Gebe Maternity mocht ik namelijk wat leuke dingen uitkiezen. En aangezien ik niet zwanger ben leek het mij leuk om mijn schoonzus eens in de schijnwerpers te zetten.

We kennen allemaal wel die struggle tijdens de zwangerschap van kleding kopen. Je gewone kleding zit op gegeven moment niet meer lekker en om fysiek te gaan shoppen, daar heb je stiekem helemaal geen zin in. Zelf vond ik de positiekleding nooit mooi. Of het was te oubollig, een overschot aan bloemen of rare printjes op t-shirts met teksten zoals ” 80% loading of baby on board”. Dus ik ging mijn zwangerschap door in leggings met skater jurkjes of maxi jurken in een grotere maat. Het ging eigenlijk prima.
Op dat moment kende in Gebe Maternity zelf niet, dus ben blij dat ik tijdens deze shoot met schoonzus heb blij kunnen maken met een paar mooie items. Kijk je mee?

Gebe Maternity is een website met leuke trendy positie kleding en voedingskleding. De collectie is heel uitgebreid. Je kan hier goeie basics vinden maar ook leuke avondjurken. Want laten we eerlijk zijn, als je zwanger bent wil je er ook gewoon goed uitzien. Ik voelde mij voornamelijk een walrus, maar dan ben ik liever een goed geklede walrus! Wat droeg jij tijdens je zwangerschap?

Deze witte broek gemaakt van katoen is heerlijk zacht met een brede witte band aan de bovenkant en loopt “skinny”uit. Niet teveel poespas gewoon een goeie basic en zat perfect!

Ik heb alles uitgekozen op basis van wat ik leuk vind, dus er moest natuurlijk een jurkje in. Gelukkig vond mijn schoonzus dit ook een leuk jurkje! Dit is een denim salopette jurk ( tuinpak/jurk) in de maat S, voor nu nog iets te groot maar dit het ik opgelost door middel van een mooie strik aan de achterkant. Over een paar weekjes wanneer we volop in de zomer zitten zal mijn schoonzus zeker genieten van deze jurk want hij is niet alleen mooi maar ook 100%katoen!

Mijn favoriete item uit deze shoplog. Een lang wit t-shirt met een kleine opdruk op de mauw, stronger – better. Super leuk te combineren met een relaxte legging. Zo heb je toch een klein beetje moeite gedaan maar zie je er wel super leuk uit. Het shirt komt zonder de strik, die heb ik zelf toegevoegd. Op deze foto zie je de stoere combinatie met een grijze jeans en sneakers. Maar met die leuke legging en mooie schoenen is het shirt weer heel chique.

Wij hebben een leuke ochtend gehad om bij te kletsen en leuke foto’s gemaakt. Gebe Maternity, namens mijn schoonzus en mij, bedankt voor de mooie items. Ze gaan met heel veel plezier gedragen worden

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: