Beauty

STYLETONE JANUARY BOX

Laten we vandaag eens de StyleTone box gaan unboxing. Ik zat er al een tijdje op te wachten maar hij lag gewoon in mijn birevenbus. Zo dun was het pakketje dus. Een beetje sceptisch maar toch, we geven het een eerlijke kans.
Dus de unboxing! Niet een review, dat komt misschien nog wel, mits de producten mij bevallen.

BY CISKA LALA

foto-1 FIGS & ROUGE. Voor mij een onbekend merk, maar daar is de StyleTone box ook voor. Op de tube staat super veel info. ” Diminishes imperfections, long lasting hydratation, flawless effects skincare”. BAM Oke dus wat doet dit serum nou echt voor je? Blijkbaar is dit een stap 2, stap 1 heb ik niet maar ik denk dat ik deze serum wel een plekje kan geven in mijn skincare.

SERAPHINE BOTANICALS  GUAVA BUTTER. Dit klinkt heerlijk, ik denk aan een body butter maar het is een lip & cheeck stain.foto-2
Voor mij zijn dit soort producten het, net niet. Gewoon weg omdat de kleur meestal veel te licht is. Ik moet zeggen de kleur ziet er mooi uit en niet te licht!! Score voor mij. Oja en de geur is heerlijk. To be continued dus!!

 

 

foto-32 producten waarvan ik denk, wat zal het toevoegen. Een fanbrush van Bella Pierre Cosmetics met een waarde van € 20,-. Vind ik heel prijzig en het eigenlijk niet waard. Het volgende product is een lipgloss van Evelyn Iona. Een mooie simpele verpakking en een mooie oud roze kleur. De naam kan ik helaas niet vinden.foto-4
Binnekort zal ik een review schrijven over deze lipgloss met swatches en foto’s. Ik ben namelijk zelf ook wel benieuwd.

 

 

foto-5 Een mascara! Al kan je dat niet op één oog opslag zien. Maar, wat wordt ik blij van Mascara’s.
Persoonlijk vindt ik dat elke box om de 3 maanden een nieuwe mascara er in moet doen. Want wie vergeet nou niet na een bepaalde periode dat je een nieuwe mascara moet kopen.
Ik vergeet het wel. En aangezien ik laatst een soort van dik oog/ontsteking had heb ik mijn huidige mascara weg gedaan en gaat deze gelijk in mijn make-up stash.De mascara is van het merk Emité ter waarde van € 22,- euro. Niet getest op dieren, vegan en vrij van parabenen.

Een kort maar krachtige unboxing. Houd mijn YouTube kanaal Ciska Lala in de gaten want ik mijn vlogs kan je zien hoe ik de producten gebruik, wat ik er van vind en of ze review waardig zijn!

Bedankt voor het lezen !!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: