Beauty

SLEEK CONTOURING AND BLUSH PALETTE – Dark 375

Ik ben gek op Sleek, de blushes, poeders en mooie lipsticks! Het hele contouren daar doe ik niet aan maar toen ik dit palette zag was ik verkocht.
Een mooi elegant, mat doosje met 3 verschillende bruin tinten. Aan de binnenkant vind je de mooie kleuren en een kleine spiegel.
En dus ook een handig pallete om mee te nemen.
De achterkant geeft informatie over de poeders, welke poeder wat is en wat de ingrediënten zijn. Eerlijk gezegd let in niet op de ingrediënten.
Wel weet ik dat Sleek een gecertificeerd dierproefvrij cosmetica merk is, weer een plus voor Sleek

IMG_20150923_170918

De eerste donkere kleur is de poeder om je gezicht strakkere vormen te geven, oftewel contouren. De middelste is de subtiele gouden hightlighter  die je aanbrengt op de punten van je gezicht die je naar voren wilt brengen. Denk aan je jukbeenderen, puntje van je neus en zelfs je wenkbrauw bot. De laatste is een koper achtige blush die ik dan ook als bronzer gebruik en niet al blush.
De hightlighter en blush zijn goed gepigmenteerd en blenden mooi over in elkaar. Het contour poeder vind ik eerlijk gezegd een beetje modderig op mijn gezicht en gebruik ik dan als oogschaduw in mijn arcadeboog.

IMG_20150923_165322

 

Dit palette is verkrijgbaar in 4 kleuren, fair, light, medium en dark. Voor ieder wat wils dus. De kleuren hebben helaas geen eigen naam maar zijn net als alle andere producten van Sleek zeker aan te raden.
Ik heb dit palette gekocht bij BEAU in Groningen aan de Oude Boteringestraat naast Skins Cosmetics. Je kan het ook bestellen ia http://www.sleekmakeup.com/ voor € 13.49-

Liefs

Ciska

be your own kind of beautifull

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: