Beauty

REVIEW : ZIAJA CUCUMBER LINE

Een tijd geleden ontving ik van Ziaja een mooie pakket met een Face toner, cleansing milk en face cream van de cucumber lijn. Ik besloot om deze producten een maand lang te gebruiken om een zo eerlijk mogelijke review te schrijven.
Gebruik altijd producten die passen bij je huid, de omstandigheden, denk hierbij aan het weer of je leeftijd, ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Cucumber cleansing milk.
Een lichte reinigingsmelk voor de normale, gecombineerde en vettige huid. De reinigingsmelk ruikt lekker fris dit zal komen door de komkommer pulp die er in verwerkt zit.
Je neemt de hoeveelheid die jij wilt, en masseert dit in, in je gezicht. Verwijder alles hierna met een wattenschijfje. Draag je nou dagelijks veel make-up en dan heb ik het over een echte full-face dan is 1 maal reinigingen niet voldoende.
De het reinigen voel je dat de melk een soort van laagje achter laat op je gezicht. Een goeie basis voor een volgende stap in je skin-care routine. file1 (3)

Cucumber face toner
Deze toner is voor een vettige en gecombineerde huid. Ook in dit product zit weer komkommer pulp verwerkt. Het idee, is al fijn.
Wat voor goeds doet komkommer met je huid:
* Komkommers bevat het mineraal silica, een stof die het bindweefsel versterkt.
* Komkommers bevatten veel cafeïne zuur. Deze stof vermindert het vasthouden van vocht dat vaak optreedt als gevolg van te veel zout. Dat is waarom komkommerschijfjes op je ogen werken tegen een gezwollen huid of wallen onder je ogen,
* Komkommers bevatten ook veel vezels, kalium en mangaan, stoffen die stofwisseling en bloeddruk tot normale niveau’s kunnen terugbrengen. Omdat ze ook magnesium bevatten helpen komkommers spieren en zenuwen te ontspannen.
* Goed voor de lijn, heel weinig calorieën en ook nog een lekker.file3 (1)

Al met al heel mild en goed voor je huid. Een heerlijke face toner die eventuele resten op je gezichten verwijderd, zoals het laagje die de reinigingsmelk achterlaat. De toner is niet gezicht voor je ogen. Je snapt dat ik dit wel heb geprobeerd. Je oog make-up wordt wel verwijderd maar het laatste restje niet. Maar hierbij wel gezegd, dat de toner niet voor je ogen is.
Een goeie aanrader voor de jonge huid.

Cucumber face cream
Deze face cream ruikt niet zo “sterk” naar komkommer maar is wel heel fijn voor je gezicht. Een vrij simpele, milde crème. Die goed intrekt in je gezicht. Dit is een goeie creme voor de lente/zomer of voor de ladies met een huid die met heel weinig al tevreden zijn. Helaas heeft mijn huid, nu met de herfst toch meer nodig. Maar ook weer een aanrader van Ziaja en deze producten bewaar ik tot het weer lente wordt.
Op de producten van Ziaja wordt namelijk aangegeven tot wanneer ze houdbaar zijn:file2 (1)

Cucumber cleansing milk, juli 2018
Cucumber face toner, november 2018
Cucumber face cream, september 2018

Dus ik ben al voorzien voor het nieuwe jaar.

Test geslaagd zou ik zeggen! Zeer tevreden ben ik weer over de producten van Ziaja. Neem eens een kijkje op de website http://ziajafocusonskin.nl/ er zijn verschillende lijnen voor elke huid types beschikbaar.
Heb je nou een huid net als mij, normaal tot vettig, niet meer zo piep jong ( 29 jaar!! ) kijk dan eens naar de kokosnoot lijn.

Welke creme gebruik jij? Let je er op dat het seizoen veranderd of gebruik je altijd al hetzelfde? Ben benieuwd. Let me know.
Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: