Beauty

REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

Hét oogschaduw palette voor dit heerlijke herfst seizoen: Urban Decay’s Petite Heat Palette! Ze is het kleine zusje van het Naked Heat palette. Ze stond al op mijn wishlist tot dat de petite versie uitkwam. Precies de kleuren die ik zocht! Ik ben super enthousiast, kijk je mee?

URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE €32,-

Een mooi compact oogschaduw palette met 6 kleuren, 5 matte en 1 demi-matte die mooi te gebruiken is als hightlighter voor je wenkbrauw bot of aan de binnenkant van je ogen. 2 wat lichtere kleuren die ik eigenlijk zelf niet gebruik. 2 oranje tinten die ik echt superrr mooi vind en een donkere kleur om je oog look te transformeren van dag naar avond.

INHALE – VIBRATE – HOT SPELL– WILD THINB– HEIST – STRIKE

Zelf ben ik heel erg content met dit palette. Zoals ik al zei ” hét oogschaduw palette voor dit heerlijke herfst seizoen. Makkelijk om mee te nemen als je een nachtje weg gaat. Een handig spiegeltje en mooie kleuren. I love it!! Tip: wil je dat de kleuren beter uitkomen, gebruik dan een oogschaduw basis. Ik heb namelijk vrij donkere oogleden en dit helpt mij ook altijd. Op deze foto heb ik die trouwens niet gebruikt.

Wat vindt jij van de Urban Decay paletten? Ze zijn inderdaad aan de prijzige kant maar het geld zeker waard. Dus mocht je nog een keer willen investeren in een mooi oogschaduw palette, neem dan zeker even een kijkje bij Urban Decay.

Liefs Ciska


OP BEZOEK BIJ GEBE MATERNITY

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: