Beauty

REVIEW : SHEET MASKS LEADERS COSMETICS

Hai Guys !!
Een tijdje geleden ontving ik van Life & Beauty Shop de sheet masks van Leaders Cosmetics.  Voor mij nog een onbekend merk maar omdat mijn Koreaanse Skincare die ik van hun kreeg zo goed beviel, testte ik deze masker graag voor jullie! Lezen jullie mee?

BY CISKA LALA

Leaders Cosmetics

Check als eerst even hoe schattig het pakketje er uit zag die ik kreeg. Ik wordt hier altijd zo blij van! Dit waardeer ik echt. Maar even back to business. Wie is Leaders Cosmetics? Een team van dermatologen en wetenschappers die gespecialiseerd zijn dermatologisch en hypo- allergene cosmetica. Ze houden zich bezig met huidproblemen en maken producten waarvan de veiligheid boven alles gaat. Wat zij heel belangrijk vinden, de producten moeten de huid niet kunnen irriteren.
Yess!! Dit past bij mij en mijn huid. Nu heb ik een hele makkelijke huid maar ik wordt dit jaar 30 ( ja ik zei het weer) dus ga ik steeds beter letten op mijn huidverzorging.

Laten we deze maskers maar eens gaan testen! Het zijn trouwens sheet masks dus dat betekent verplicht even 10/20 minuten rust!

Amino Mask – AC Free

Het eerste masker dat ik test. Wat mij gelijk opvalt is de hoeveelheid product er in de verpakking zit. De over gebleven essence heb ik bewaard en de volgende dag gebruikt voor het slapen gaan als een overnight mask.
Dit masker is speciaal voor de “probleem huid”. En aangezien ik wat onzuiverheden heb is dit een goed masker voor mij.
Wat doet het masker voor je?

  •  Brengt de huid in balans
  •  Verlicht jeuk
  • Speciaal ontworpen voor het tegengaan van puistjes

Het masker ruikt heerlijk! Het geeft je het gevoel alsof je in een super deluxe spa chillt. Kleine tintelingen in mijn gezicht, gewoon genieten! Na 15 minuten chillen met het masker heb ik het masker er af gehaald. Mijn gezicht heb ik niet gewassen want voor het ultieme effect kan je het beste de overgebleven essence rustig inkloppen met je vingers. Ik raad je niet aan om dit masker te gebruiken voordat je je make-up gaat aanbrengen. Want dit masker hydrateerd als een malle. Heb je een huid die heel erg droog is en heb je vaak last van onzuiverheden, dan raad ik je dit masker zeker aan.

Amino Mask – Clearing

Een sheet mask voor alle huidtype. Het masker hydrateerd, verzacht en zorgt ervoor dat je huid weer straalt. Een ideaal masker, die je zeker weten 1x per week zou moeten gebruiken. Voor mij heel fijn want na een dag of 4/5 krijg ik een soort grijze waas in mijn gezicht.
Resultaat: heerlijk! Mijn huid straalt weer en voelt lekker schoon.

Amino Mask – Lifting

Mijn favoriet!!! Ik hou van een masker die je een liftend effect geeft. Forever Young!! En je krijgt ook nog eens een super hydraterende boost.
Net als alle andere maskers bevat ook dit masker veel verschillende bloemen extracten én geen alcohol of parfum. Maar wel water! Alcohol en parfum zorgen er namelijk voor dat het vochtgehalte verminderd in je gezicht. En dit wil je niet!!

Amino Mask – Pore Tight

Een perfect masker voor de vette huid en voor grove poriën. Sinds ik een goeie skincare routine heb en echt heilig mijn gezicht elke dag 2x schoonmaak, heb ik haast geen last van grove poriën.
Ook geef dit masker een klein liftend effect en natuurlijk weer een heerlijke vocht inbrengende boost!

Amino Mask – Moisture

Het ideale masker voor na een avondje goed stappen. Dit masker geeft je de hele belevenis. Het kalmeert, hydrateerd, verzacht en beschermt je huid. Geeft je een goeie boost en zorg voor weer een goeie glans in je gezicht. Het masker bevat hyaluronzuur en is dus perfect voor de ouder wordende huid.

Eind resultaat

Als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik echt een voorstander ben van maskers en lekker de tijd nemen voor jezelf. Doe je dit nou nooit? Ga het dan doen. Je zal er geen spijt van hebben. Zijn deze maskers dan aan aanrader?? Jazeker!!
Wil je deze maskers ook proberen? Dat kan! Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode voor de bovenstaande sheet masks.
De kortingscode is CISKA20 en geeft je 20% korting. De maskers zijn €2,45- per stuk en te verkrijgen op Life and Beauty Shop.

Neem jij wel eens een moment voor jezelf, een moment om te genieten van een masker? Let me know!!

Liefs Ciska 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: