Beauty

REVIEW: REVIDERM PEPTIDE LINE LIFT

Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje een luxe poes. Begrijp me niet verkeerd, ik houd ook echt van een goeie budget topper. Maar zodra ik een product ontvang die valt onder “high end” voel ik mij altijd een beetje als Blair Waldorf.
Kan er niks aan doen, maar ben wel eerlijk. Je snap dat ik heel blij was met dit masker van Reviderm. En aangezien de zomer ons een beetje heeft laten zitten en we alweer in de herfst zitten kon ik niet wachten om dit masker toe te voegen aan mijn skincare routine.

Kijk je mee?

Reviderm Peptide Line Lift Mask.

Dit masker heeft een sterk liftend effect en een anti-aging effect. Perfect voor deze tijd van het jaar en voor mij. Ja, ik zeg het weer. Ik wordt bijna 30 en ik zie er graag goed uit. Vroeger, nu en later.
Dit masker verbeterd de cel naar-cel communicatie van de huid en stimuleert de collageen productie. We love Collageen!!
Zorgt voor meer vitaliteit en veerkracht. Dit vind ik wel heel fijn klinken!!

Als dermo-cosmetisch bedrijf geloven wij dat het begrijpen van de huid de sleutel is tot schoonheid. Wij zijn al meer dan dertig jaar gepassioneerd om deze taak te volbrengen, zodat u zich comfortabel voelt in uw huid: fris, stralend, zijdezacht, strak en jong. REVIDERM zorgt voor inspiratie. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, waarvan de impact op dit moment misschien nog niet duidelijk is. De verbinding tussen de medische wereld en cosmetica zal hier een toenemende rol in spelen.

Reviderm zegt wat ik altijd denk. Zorg goed voor je huid, je hebt er maar 1 van! Dus wees er zuinig op. Stop met roken, drink genoeg water en geen alcohol ( dat kan ik weer niet ) en smeer. Smeer elke ochtend, elke avond. Verzorg je huid en geniet af en toe van een goed masker.

Hoe te gebruiken:

Zorg ervoor dat je handen en gezicht schoon en make-up vrij zijn. Breng het masker aan met de vingertoppen, in een dunne laag. Doe dit op je gezicht en decollete.
Vermijd je ogen. Laat het masker 15/20 minuten haar werk doen.
Verwijder na 15/20 minuten het overgebleven masker met een lauw warm washandje of alleen met water.

Resultaat.

Heerlijk, heerlijk, heerlijk! het ruikt lekker, verkoeld een beetje en je voelt dat het masker haar werk doet.
Zelf heb ik gemerkt dat dit ook een prima over-night masker is. En wat ook nog eens super fijn is, is dat je het masker 2 tot 3 keer per week kan gebruiken. En dat ga ik zeker proberen, want het masker is echt fijn !

Het masker komt als geroepen aangezien het weer koud is buiten, de verwarmingen binnen weer aan gaan en onze huid wel weer wat extra liefde kan gebruiken.

Dit masker is te verkrijgen bij verschillende schoonheidssalons en de webshop van Reviderm.  <- klik hier om direct te bestellen.

Liefs,

 

Ciska

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    bychristiana
    september 26, 2017 at 19:37

    Haha, hier nog zo’n luxepoes! Ik vind hem ook heerlijk, dit masker van Reviderm;-)

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: