Beauty

REVIEW MORFOSE ARGAN OIL

Sommige van jullie zullen het al wel weten. Ik hou van argan oil voor mijn haar. Het geeft mijn haar een heerlijke mooie glans, maakt het sterkt en geeft de juiste voeding. Ik gebruik het voor Ilayla haar haartjes en Ferdi gebruikt het zelfs in zijn baard.
argan oil, is het beste wat mijn haar is overkomen!!

MORFOSE ARGAN OIL

Deze argan oil is niet te koop in de winkel maar wel bij de kapper. Het eerste wat mij opviel wat de mooie gouden verpakking. Je kent mij, alles wat goud en blinkt wil ik.
Mijn normale Argan oil was bijna op. Ik gebruik normaal de Morrocan oil treatmant, maar als blogger moet je natuurlijk af en toe nieuwe dingen uitproberen. Dus eigenlijk deed ik het voor jou!

Eigenlijk heb ik heel makkelijk haar, maar ik geloof er wel in dat je goed moet zijn voor je haar. Geef het veel liefde, voeding maar niet teveel hitte. Nu het zomer is merk ik toch dat mijn haar iets droger is. Het temperatuur is anders, de luchtvochtigheid en je zweet meer.
Dus mijn haar is wat droger, en heeft net wat extra liefde nodig.

Eerste indruk

Mijn eerste indruk was..Hmmmmmm..dat ruikt lekker. Het leek wel alsof ik een flesje openmaakte en er een snoepjeswinkel uit kwam.
Een super heerlijke zoete geur, niet te overheersend, maar wel lekker.

Ingredienten:
Keratine
Vitamine E
Rozen extract
Chinese thee bladeren extract
Parfum

En het laatste ingrediënt vind ik storend.  Ik hou niet van parfum, alcohol en dat soort chemicaliën in mijn argan oil. Je kan zeggen dat ik vrij verwend ben door Morrocan Oil.
Verder is de olie prima, lekker nuchter blijven Cis! Het is niet te dik en niet te dun.

Aanradertje of niet?

Ja..is dit een aanradertje of niet?! Zoals ik al eerder zij ben ik verwend door al heel lang Morrocan Oil te gebruiken. Ik merk ook aan mijn haar dat ik vaker deze argan oil moet gebruiken. Eigenlijk wel dagelijks. Terwijl Morrocan Oil mijn haar voedde voor 3/4 dagen.
Laat ik het zo zeggen, wil je niet teveel geld uitgeven, dan is dit een aanrader.
Ben je net als mij en vind je het niet erg om iets meer uit te geven ga dan voor Morrocan Oil.!

Vertel, wat vind jij van Morrocan Oil, of ken je toevallig de argan oil van Morfose. Of heb jij nog een andere lekker haarolie.
Ik wil het allemaal weten. Misschien vind ik nog wel een betere, maar voor nu ga ik deze toch maar wel opmaken en dan pas mijn geliefde Morrocan Oil bestellen.

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: