Beauty

Reinigingsdoekjes. NEUTRAL VS HEMA

Ondanks dat er wordt gezegd dat gezichtsreinigingsdoekjes niet goed zijn gebruik ik ze toch wel.
Ze zijn makkelijk in gebruik en om mee te nemen en ik gebruik ze soms ook om mn make-up schoon te maken. Wanneer is ze voor mn gezicht gebruik spoel ik mijn gezicht altijd af met water.
Een tijd gebruikte ik altijd dezelfde namelijk de roze versie van het kruitvat eigen merk. Sinds ik zwanger ben heb ik niet het idee dat ze wat goeds deden voor mijn huid en ben ik opzoek gegaan naar een alternatief.

Vandaag vergelijk in de “ Make up remover wipes” van Neutral met de “ Reinigingsdoekjes gezicht van HEMA eigen merk. Allebei een verpakking met 25 stuks.
Neutral heeft een mooie verpakking met een echte “sluiting”. Geen parfum, geen parabenen en geen kleurstoffen. Tevens zit hier Olus olie in, dit is een plantaardig olie soort wat vaak wordt gebruikt in plaats van minerale oliën, vaak te vinden in baby olie.

De reiningsdoekjes van HEMA zijn super budget, en zo ziet het er ook uit. Met onder andere castor olie extract, Cetearyl alcohol voor het zachte gevoel maar helaas wel parfum.

DSC_2033

Toen ik voor het eerst het doekjes van Neutral probeerde dacht ik even “ waar komt die vreemde geur vandaan”. Ik keek om me heen en toen naar het doekje..Dit meen je niet, de geur kwam van het doekje. Ik wou het niet geloven en toch ben ik het blijven gebruiken. Het verwijderen van make-up ging prima. Na een paar keer gaf ik het op.

DSC_2032

HEMA maakte mij een stuk blijer! Ik opende het witte budget pakketje en het rook naar verse groene Granny Smith appeltjes, heerlijk!! Het verwijderen van make-up gaat ook goed, die van Neutral was iets beter maar met die geur..Nee sorry Neutral.

IMG-20150928-WA0008

Links zie je het doekje van de HEMA, die is iets groter dan het doekje van Neutral die je rechts ziet.
Allebei hebben een patroon in het doekje voor het beter verwijderen van de make-up. Het doekje van de HEMA blijft langer vochtig.

Voor mij is de winnaar dan toch echt HEMA!!!

Neutral is te koop bij o.a. het Kruitvat voor € 5,49-. HEMA verkoopt de lekkere doekjes in een 3-pack voor maar €3,- dus 1 euro per pack.

HEMA zeker de moeite waard!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: