Beauty

PUPA VOLUME ENHANCING LIPSTICK

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij het Pupa event in het prachtig mooie Conservatorium hotel in Amsterdam. Dit event werd georganiseerd door Care Cosmetics en was weer heel mooi verzorgd. Op het event liet PUPA make-up artist Fredericco Lucci aanwezig. Mag ik even zeggen wat een knappe man dat was! Ingevlogen vanuit Italie in een super mooi, waarschijnlijk op maat gemaakt pak en aanwezig om ons zijn kunsten te laten zien. Fredericco liet ons zien hoe je van de office look, de after office look kan maken en uiteindelijk naar de hele mooie party look. Na het event kregen we een lekker bubbeltje, een heerlijk hapje en gingen we naar huis met een mooie goodiebag.
In dit artikel laat ik je de mooie Volume Enhancing Lipstick zien in de kleur Burgundy Show.

PUPA VOLUME ENHANCING LIPSTICK

Deze prachtige lipstick hoort uiteraard bij de Party Look. De lipstick is uitgebracht in 2 kleuren: Party Violet en Burgundy Show. Ik kreeg Burgundy Show een mooi intense bordeaux kleur. De lipstick is speciaal gecreëerd om je lippen er voller uit te laten zien. De resultaten zijn al te zien na 10 minuten, de toename in je lip volume zijn toegenomen met 5 % en na 7 dagen zal je een toename zien van 12 %.

 

SHOW ME THE LIPS !

Zelf ben ik wat voorzichtiger met donkere kleuren. Ondanks dat ik het echt super mooi vind. Maar ik heb altijd het idee dat dit mij ouder doet lijken in mijn gezicht. Het liefst draag ik een matte lipstick met een lip liner om mijn lippen wat mooier uit te laten komen.
Op de onderstaande foto heb ik de kleur op met lip liner Vino van Mac. Persoonlijk vind ik dat een lip liner netter staat met dit soort kleuren en dat je geen gekke doorloop heb op je lippen.

Deze mooie sexy lip kleur ga ik zeker nog een rocken met de feestdagen! Wat vind jij van donkere kleuren? Probeer je het wel eens. Het is altijd wel even wennen en spannend maar ik zou het gewoon een keer proberen!

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bychristiana
  november 19, 2017 at 10:24

  Oh wat tof dat jij een lipstick in je goodiebag had! Ik vind de kleur je heel erg goed staan.

  • Reply
   Ciska Lala
   november 22, 2017 at 13:22

   Ja super tof he! Was ook blij verrast. Dank je voor het compliment XXX

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: