Beauty

NIEUWE LANCERING PAYOT BLUE TECHNI LISS

Overmatig blootstelling aan beeldschermen, gebrek aan natuurlijk licht, te korten nachten. Het verschil tussen dag en nacht wordt steeds kleiner door onze leefwijzen. De biologische klok raakt hierdoor van slag en dit is af te lezen van ons gezicht. Denk hierbij aan rimpels op een steeds jongere leeftijd, een doffe huid en een huid die nodig toe is aan hydratatie. Herken je je hier niet in? Dan ben je goed bezig voor en met je huid. Gaat er nu ineens een belletje rinkelen en keek je toch even in de spiegel hoe het staat met jou huid? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij de nieuwe verzorgingslijn van Payot, Blue Techni Liss. De 5 nieuwe producten zorgen ervoor dat de effecten van de de-synchronisatie van het bioritme van je huid bestreden worden en de effecten van blauw licht op de huid verminderen.

Oftewel, hoe krijg je je huid weer mooi, bescherm je het tegen blauw licht en zorg je ervoor dat je huid mooi blijft.

En zoals we niet anders hadden verwacht werd de lancering gevierd door Payot! Deze keer in The Dylan in Amsterdam. Het was voor ons natuurlijk nog even een verassing wat er gelanceerd zou worden. Maar het was weer super mooi geregeld.  Maar alles leuk en aardig Cis, maar hoe gaan we er nu voor zorgen dat we dat perfecte huidje krijgen? Overdag, dan zorgen we voor bescherming van onze huid. In de avond regenereren we de huid en in het weekend is het tijd om de huid te vernieuwen, te verwennen.

WAT IS BIORITME?

Onze levensstijl ontregelt ons biologische ritme dat ons gedrag en biologische functies reguleert. Denk hierbij aan slaap, lichaamstemperatuur, bloeddruk, hormoon huishouding maar ook je humeur, geheugen en de huid. Deze interne klok, bioritme, is essentieel voor het functioneren van elk organisme.

Los van een het gebruiken van de nieuwe producten van Payot, is het mogelijk om blauw licht op je beeldscherm te verminderen. Vrijwel voor elke smartphone en tablet is er een filter voor blauw licht of nachtmodus, ook wel te herkennen aan het halve maantje. Mocht je dit al doen dan heb ik nog een aantal slaaptips die altijd wel helpen:

 1. wie overdag veel buiten is slaapt s’nachts beter.  Zorg dus voor voldoende blootstelling aan daglicht. Ook in de donkere maanden.
 2. zorg voor voldoende ventilatie in je slaapkamer tijdens en na het slapen. Zet heel simpel een raampje open voor frisse lucht.
 3. probeer je vast te houden aan een vast slaap ritme. Net als baby’s hebben wij ook behoefte aan de 3 R’s. Rust,ruimte en regelmaat.
 4. zorg voor een goede ademhaling. Bij bijvoorbeeld stress en spanning ga je automatisch korter ademhalen. Probeer eens de mediteren voor en na het slapen.
 5. gebruik 30 min voor het slapen gaan geen beeldschermen. Sterker nog, laat al je devices in de woonkamer liggen en koop een echte wekker. Die ene met dat vreselijk irritante geluid.
 6. Laat cafeïne en alcohol staan in de avonduren ( heus niet voor altijd ) maar probeer eens een kruidentheetje en een lekker boek.

BLUE TECHNI LISS JOUR €57,50-

Chrono-gladstrijkende crème! Hoe heerlijk klinkt dit, mijn huid heeft tegenwoordig heel wat te voortduren. Niet alleen de wisseling van de temperaturen maar ook de hormonen die door mijn lijf gieren van de zwangerschap. Deze chrono-actieve verzorging helpt de hele dag door bij het bestrijden van dagelijkse agressies. De huid is beschermd tegen de effecten van blauw licht en rimpels en lijntjes zijn gladgestreken.

De ultra-smeuïge textuur smelt samen met de huid en zorgt de hele dag door voor een zacht en comfortabel resultaat. Geef toe, het klinkt gewoon lekker! Ik gebruik deze crème nu ongeveer 2 weken in de ochtend in combinatie met het onderstaand serum. Ferdi gebruikt ook deze crème en stond van de week voor de spiegel te kijken naar zijn huid ” hij is echt wel goed he”! I rest my case.  Geschikt voor alle huidtypes.

INGREDIËNTEN

MONNIKSPEPER
MALROVE-EXTRACT
LINDERA AGGREGATA-EXTRACT
HYALURONZUREN
HIBISCUS OLIGOPEPTIDE

BLUE TECHNI LISS CONCENTRE €57,50-

Deze smeltende chrono-actieve crème, met gel textuur, helpt de hele dag lang dagelijkse agressies te bestrijden. De huid is beschermd tegen de effecten van blauw licht en rimpels en lijntjes zijn gladgestreken.
De ultra-smeltende textuur fuseert met de huid voor een zachte en comfortabele finish de hele dag lang. Het concentraat kan zowel overdag als in de nacht worden gebruikt ter aanvulling van de huidige verzorging.

BLUE TECHNI LISS REGARD €38,50-

Een smeltende oogcrème voor alle huidtypes. Dit verzorgende wondermiddeltje beschermt de fragiele oog contour zone tegen de effecten van blauw licht en strijkt de expressie rimpels en -lijntjes glad.
Het frisse masserende uiteinde en de smeltende parelmoer textuur strijken kraaienpootjes glad en laten de blik weer stralen.

Deze ben ik niet aan het testen.

BLUE TECHNI LISS RENOVATEUR NUIT € 59,50-

Vergeet te korte nachten en slaapgebrek. Deze verzorging put haar regenererende kracht uit de duisternis, om bij het ontwaken te zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een uitgeruste huid.
De donkerblauwe gel textuur verandert in contact met de huid in olie voor een zeer comfortabel resultaat en bevordert een zachte nacht.

Deze ben ik niet aan het testen.

BLUE TECHNI LISS EXPERT PEELING €10,- PER SACHET

Dit peelingmasker strijkt rimpels glad en regenereert de huidstructuur. Zeer handig dankzij het meeneemformaat en de korte rusttijd van 15 minuten! Een masker van stof 100% naturel en recyclebaar in individueel formaat, ideaal voor het weekend. Bevat 8% glycol zuur. Heb op het event gevraagd of ik dit als zwangere dame ook mag gebruiken. Het mag maar niet elke week. Deze ga ik denk ik maar bewaren voor een momentje na de bevalling!

Liefs Ciska

 

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

  %d bloggers liken dit: