Beauty

MORROCAN OIL COLOR COMPLETE

Moroccan oil heeft weer een toffe lancering namelijk de Color Complete collectie, een revolutionair 360-graden verzorgingssysteem die begint met de Chroma Tech Service in de salon en producten voor thuis om je kleur te onderhouden, verstevigen en beschermen. Zelf ben ik al een aantal jaar fan van de Morrocanoil treatment. Een haar serum die zorgt voor glanzend en gezond haar. En nu, om het cirkeltje compleet te maken, de Color complete collectie. Ik laat je graag zien hoe het werkt!

Om het gewenste effect te krijgen van de Color Complete heb je hulp nodig van de salon voor de Chromatech Service en het verzorgingssysteem voor thuis. Verder in het artikel laat ik je de 3 producten zien die je thuis moet gebruiken. Mocht je niet alles van deze lijn gebruiken, dus niet het effect krijgen van 100% levensduur en levendigheid van je geverfde coupe, dan werken de verzorgende ingrediënten uiteraard wel.

Na 10 wasbeurten is wetenschappelijk aangetoond dat de Moroccanoil Color Complete Collectie de levensduur en kleur levendigheid met 100% verlengt.
Gebaseerd op klinische tests die zijn uitgevoerd op menselijk haar.

COLOR CONTINUE SHAMPOO

De Color Continue Shampoo en Conditioner, geformuleerd met de gepatenteerde Colorlink technologie gaan een kruisverbinding aan met de keratine structuur die de kleur binnenin het haar vasthoudt. Gebruik daarna de Protect & Prevent Spray om te voorkomen dat de kleur vervaagt.

Color Continue Shampoo is een milde en sulfaatvrije shampoo die het resultaat van de ChromaTech Salon Service verlengt. Elke keer dat je je haar wast, herstelt Colorlink technologie je haar op zowel chemisch als fysiek gebied, zodat het haar beter in staat is om de kleur vast te houden. Weg met die doffe haarkleuren dus!!

COLOR CONTINUE CONDITIONER

De conditioner is zo geformuleerd dat het, na elke wasbeurt, de gezondheid van je haar hersteld, uiteraard weer sulfaatvrij. Ook zorgt het er voor dat de keratine structuur van het haar weder opgebouwd wordt en de kleur wordt ingesloten door middel van  Colorlink tech.

Je snap nu waarschijnlijk iets meer waarom je alle producten moet gebruiken. Het is letterlijk een circle of life, maar dan in dit geval een circle of your colored hair. Alle producten en behandelingen zijn gelinkt met elkaar. Valt er één weg dan stopt de circle.

PROTECT & PREVENT SPRAY

Een leave-in conditioner voor directe bescherming tegen kleurverlies. Hier houd ik altijd zoveel van! Deze leave-in beschermt tegen beschadiging door warmtestyling en de zon. Of wat dacht je van al die stylingsproducten die we gebruiken, we doen zoveel met ons haar zonder dat we door hebben wat voor schade het aanricht. Tegelijkertijd zorgt de kracht van ArganID™ micro-ingekapselde technologie ervoor dat arganolie diep in de cortex wordt opgenomen terwijl het haar tegelijkertijd wordt verzegeld om de kleur in te sluiten.

Het lijkt wel rocket science. Maar ze zeggen niks voor niks ” Invest in your hair, it’s the crown you never take off ” !!

Mocht je deze ervaring zelf willen ondergaan, neem dan even een kijkje bij één van salon, waar wordt gewerkt met Morrocan Oil. 
Zelf ga ik binnenkort mijzelf ook maar eens verwennen met deze Color Complete sensatie.

Liefs Ciska


REVIEW | URBAN DECAY NAKED PETITE HEAT EYESHADOW PALETTE

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: