Beauty

MICHAEL KORS CROSSBODY BAG

DIT JAAR WORDT IK 30 !! Vreselijk vind ik het. Je gaat er zo van nadenken, heb ik alles wel gedaan, wat wil ik nog doen, je kent het wel. Zo niet, dan ben je waarschijnlijk nog lekker jong en komt dit vast nog wel.
Aangezien ik van de lijstjes ben ik heb ik een lijst:  WHAT TO DO BEFORE I TURN 30. Het zit in mijn hoofd en veranderd om de zoveel dagen. 1 punt die vast staat/stond: My first designer bag!!

BY CISKA LALA

mk-tas

Ja, dit is um dan!! Een Michael Kors Bedford LG EW Crossbody Leather Brick. Even heb ik nog getwijfeld of het een Michael Kors zou worden maar toen ik deze tas zag in combinatie met de kleur was ik verkocht!!
Waarom twijfelde ik aan Michael Kors? Omdat er zoveel neppe tassen in de omloop zijn, vreselijk vind ik het. Maar dacht mag mij niet weerhouden van het kopen van een Michael Kors tas. Dus ja, het is een echte.

mk-tas-2

De tas is van Marokijnleer, stevig maar wel soepel. Afmetingen: L x H x B: ca. 24,5 x 16,5 x 5,0 cm. Dus er past vrij veel in.
Een heerlijke tas, waar precies genoeg in past en er is geen plek voor rommel. Dat, zeg ik nu!

De tas komt van Fashionette, een Duitse website. De bestelling,betaling en levering zijn prima verlopen. Via het track & trace nummer kan je precies zijn waar je tas is en hoe laat de tas thuis bij je aankomt.
De website is zeer verslavend en ik heb ook al een mooie bijpassende portemonnee gespot. Ik ben bang dat dit een nieuwe verslaving wordt!!

Heb jij al je eerste designer bag? Ik ben heel benieuwd. Wat ik ook graag wil weten:  wat moet er allemaal nog op mijn lijst. WHAT TO DO BEFORE I TURN 30 ??  Help me out ladies.

Liefs Ciska Lala

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: