Beauty

KNEIPP CREAM & OIL BODY SCRUB SILKY SECRET

Laat je verwennen door Kneipp® met de nieuwe Cream & oil Body scrub Silky Secret voor een zijdezachte huid. De unieke combinatie van fijne suikerkristallen en een rijke oliecrème laat je huid stralen.

Waarom Kneipp Cream & oil Body Scrub Silky Secret? De nieuwe Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret verwijdert voorzichtig overtollige huidcellen, terwijl de rijke oliecrème je huid intens voedt. De scrub heeft een zachte en luxe geur van zijdeboom bloesem en bevat verzorgende melkproteïnen die de huid zijdezacht maken. De geurlijn Silky Secret is in korte tijd favoriet voor veel vrouwen
geworden hierbij mocht de body scrub dus niet ontbreken.

PRODUCTVOORDELEN

• Met natuurlijke verzorgende werkstoffen
• Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën
• Zijdezachte verzorging
• Geschikt voor alle huidtypen
• Luxe en zachte geur

Deze cream & oil body scrub is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge huid.

HOE TE GEBRUIKEN?

Breng de crème aan op de vochtige huid. Masseer zacht en verwijder zo de dode huidcellen. Afspoelen met warm water voor een intens zachte en verzorgende huid.

Zijdebloesem en melkproteïnen.

In China worden de bast en bloemen van de zijdeboom al eeuwenlang in de traditionele geneeswijze gebruikt. Tegenwoordig wordt zijdeboombloesem gebruikt in verzorgingsproducten vanwege de heerlijke geur en de ondersteuning van de elasticiteit van de huid.
Ook de melkproteïnen uit de Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret dragen bij aan een zachtere huid. De eiwitten in de melk werken
hydraterend en kalmerend. Gun jezelf een moment van luxe en ervaar een gladdere en stralende huid met de
Kneipp Cream & oil Body scrub Silky Secret.

 

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingredriënten. De producten bevatten naast melkproteïnen en zijdeboombloesem ook huidverzorgende plantenoliën die de huid diep verzorgen en zorgen voor een stralende teint. Deze oliën versterken de huidbarrière en verminderen vochtverlies van de diepere huidlagen.

Kneipp heeft naast de nieuwe Cream & oil Body scrub Silky Secret, ook andere Silky Secret
producten in het assortiment.

• Kneipp Crème douche Silky Secret – € 5,99
• Kneipp Body lotion Silky Secret – € 9,49
• Kneipp Body lotion Spray Silky Secret – € 9,99
• Kneipp Body crème Silky Secret – € 9,99
• Kneipp Badcrème Silky Secret – € 9,49
• Kneipp Douche foam Silky Secret – € 7,99

Kneipp biedt heerlijke bad, douche en bodycare producten met hoogwaardige natuurlijke oliën:
lavendel, rozemarijn, amandelbloesem, eucalyptus. Elk Kneipp product heeft een eigen specifieke werking en geur en is pure verwennerij voor lichaam en geest. Alle producten zijn vrij van minerale oliën, siliconen, SLS en conserveringsmiddelen, mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest.

Kneipp Benelux is onderdeel van de internationale innovatieve Kneipp Groep en bestaat sinds 1892. Ontwikkelaar van hoogwaardige, natuurlijke personal care producten met een unieke beleving, vertaald naar de hedendaagse behoefte: een luxe verwenmoment voor jezelf in deze hectische tijd. Kernwaarden voor Kneipp zijn: kwaliteit, passie, innovatie en duurzaamheid.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: