Beauty

Kletspraat …

* ALERT * een nieuwe rubriek. Kletspraat! Hier zal ik verschillende vrouwen, het figuurlijke ” hemd van het lijf “vragen. Vrouwen die ik persoonlijk ken, of vrouwen die mij inspireren. Zoals mijn Insta-Friends, ook al zal ik ze nooit ontmoeten, we hebben een Instagram link, dus zijn we vrienden.
Om het spits af te bijten, zal ik zelf de vragen ook beantwoorden. Kijk je mee?

BY CISKA LALA

Wat is je favo highlighter? 
Hands down, Gold deposit van Mac! Het is super complimenteus voor de donkere huid en het kan bij elke make-up look. En ook nog eens mooi als eventuele oogschaduw.

Welke beauty/fashion item neem je altijd mee?
Een zonnebril, want ik wil geen rimpels. Het is simpel maar waar. Je hebt gewoon een zonnebril nodig en niet alleen in de zomer. Lippen balsem in stick form. Gehydrateerde lippen zijn super belangrijk en soms, heel soms heb ik aan het einde van de dag geen zin om mijn lippen bij te werken en dan is een balsem een goeie vervanger.

Heb je beauty advies meegekregen van je moeder? En zo ja, What was it?!
Als klein meisje keek ik altijd goed naar mijn moeder, wanneer zij zich opmaakte. En soms als ik mijzelf op maak zie ik haar terug in mijzelf. Ik wist van haar dag een dag/nacht creme heel belangrijk was en ze smeerde zich altijd goed in met bodylotion. Maar het aller, aller belangrijkst. ” je bent een meisje dus je … onderstel (dat zei ze natuurlijk niet) moet altijd schoon zijn, want je weet maar nooit. Dat is zeker iets wat ik doorgeef aan mijn dochter.img_8281

Welke designer bag staat op je wishlist?
Op dit moment, realistisch gezien is dat de Metropolis bag van Furla in de kleur Moonstone. Maar dan niet de kleine vers, nee een slag groter. Zodat mijn vlog camera er in past. Die wil ik mijzelf cadeau geven voor mijn 30ste verjaardag! 14 oktober is het zo ver!!! Mijn eerste designer bag vind je hier . Die heb ik een tijdje geleden gekocht en toen kreeg ik de smaak te pakken.

Deel je beauty secret met ons!!
Vaseline! dat is het woord. Gewoon ouderwetse Vaseline. Droge plekjes, wenkbrauwen op hun plek laten zitten. En vooral de lippen! Elke avond voor het slapen gaan en elke ochtend na mijn skincare routine smeer ik een goeie laag Vaseline op mijn lippen. Op die manier houd je je lippen mooi, zacht en gehydrateerd.

Je moet nu je koffers inpakken en je krijgt een blanco vliegticket, waar ga je heen?
Pfff…het ligt er aan wie er mee gaat. En of ik naar de zon wil of naar een leuke stad??!! Dan kies is toch voor Barca! Samen met Ferdi en Ilayla of alleen. Daar vermaak ik mij prima! En dan het liefst een lekker hotel vlak aan de Ramblas, dicht bij de grote markt en de Mall bij het water. Ooohhh..heerlijk. Ik ben er al! Maar ik heb de laatste paar weken ook veel gedroomd over Paris!

img_9080

Wat is de ultieme cheatmeal?
Een pizza pepperoni met een cola light. Of toch een portie nacho’s uit de oven met kaas en gehakt met een glas zoete witte wijn. Of toch misschien een groot bord pasta carbonara met veel kaas en dan toch een cola-tje light.

Wie is jou beauty icoon?
Van Sarah Jessica Parker tot Anna Nooshin. Ik ben gek op vrouwen met een uitgesproken stijl, omdat het zelf niet altijd durf. Maar beetje bij beetje laat ik mij inspireren. Blogger Jamie Li vind ik trouwens ook een coole chick, door haar ben ik verliefd geworden op sweaters.

Fashion item die je nooit in jouw kast zal vinden…
Transparante laarsen. Of het enkel laarsen zijn of hele hoge, ik vind ze afschuwelijk! Wat als je gaat zweten? Dan zijn het waterfall boots. Nee sorry, ik vind het echt niet mooi.

Hoe zou jij je fashion style omschrijven. 
Comfy, pink. denim maar ik ben er nog niet helemaal. Ik houd van glimmende dingen, schoenen, prishoesntjes en bontjes (FAUX) maar ik durf het niet altijd. Misschien schaam ik mij, terwijl ik altijd wel eerlijk ben over wat ik wel en niet mooi vindt. Ik vind loafers en veterschoenen bijvoorbeeld heel tof, maar gekke opmerkingen zoals ” heb je Ferdi zijn schoenen aan ” maken mij wel wat voorzichtiger.

Dit waren ze dan. Mijn antwoorden op Kletspraat Laat je mij weten wat je er van vond en van wij jij dit allemaal zou willen weten? Je kan het niet zo gek bedenken, ik ga het proberen voor elkaar te krijgen.

Liefs Ciska Lala

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  chucky1012
  april 7, 2017 at 07:41

  Zo een prachtige foto van jullie samen 😉

  • Reply
   Ferdi
   april 8, 2017 at 08:54

   Dank je wel !

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: